Οχετός Πάγκαλου κατά Τζιτζικώστα και Παναρίτη με λεξιλόγιο πεζοδρομίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε επίσης

Με χυδαίες εκφράσεις και λεξιλόγιο πεζοδρομίου μίλησε για τον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Λίγο πριν αρχίσει η παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου, ο Θεόδωρος Πάγκαλος άρχισε να μιλά μπροστά στα μικρόφωνα νομίζοντας πως είναι κλειστά αλλά στην πραγματικότητα ήταν ανοικτά.

Τον ρωτάει κάποιος λοιπόν: “Ο Τζιτζικώστας πως σου φαίνεται;”, για να απαντήσει ο κ. Πάγκαλος με χυδαίους χαρακτηρισμούς: “Μαλάκας που είναι, αλλά πολύ μαλάκας όμως. Ναι ναι ναι ναι και λέει βλακείες, όλο γενικότητες. Αυτός λέει ότι είναι εναντίον των τζακιών κι ο παππούς του ήταν υπουργός του Λαϊκού κόμματος. Είναι τσιφλικάδες του κερατά”.

Από το στόχαστρο του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, δεν ξέφυγε ούτε η Έλενα Παναρίτη, για την οποία μίλησε επίσης με χυδαίους χαρακτηρισμούς.

“Έχει έρθει κι αυτή η πατσαβούρα, πως τη λένε… Όχι ρε παιδί μου εκείνη του Γιώργου, που την είχε κάνει εξώλης και προώλης, που πήγε με τον Τσίπρα. Την οικονονολόγο που είχε μαζέψει εδώ πέρα. Ναι ναι ατυτή ήρθε να με φιλήσει, άσε με κοριτσάκι μου της λέω, έχω κάνει ένα διαζύγιο… Λέει καλά τον καφέ” είπε , Θεόδωρος Πάγκαλος, για την  Έλενα Παναρίτη, γύρω από το όνομα της οποίας είχε δημιουργηθεί “θύελλα” αντιδράσεων πριν κάποιους μήνες, όταν ο τότε υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, την προόριζε για εκπρόσωπο της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Δείτε το βίντεο:

Παλαιότερα άρθρα: