Παγκόσμιο ενδιαφέρον για το νέο θαλάσσιο και χερσαίο πάρκο απολιθωμάτων Νησιώπης Λέσβου

561ae07e979f9958229c478d2f1c1c50_XL
Διαβάστε επίσης

Πρότυπο ανάδειξης και προστασίας της παγκόσμιας φυσικής κληρονομιάς και καλή πρακτική σε διεθνές επίπεδο χαρακτήρισαν οι ειδικοί επιστήμονες καθώς και διευθυντές και στελέχη Γεωπάρκων από όλο τον κόσμο το νέο θαλάσσιο Πάρκο Απολιθωμένου Δάσους Νησιώπης.

Το νέο πάρκο παρουσιάστηκε στα πλαίσια ειδικών ενημερωτικών ημερίδων, που οργανώθηκαν από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου σε ειδικούς επιστήμονες, διευθυντές και στελέχη Γεωπάρκων οι οποίοι ασχολούνται με θέματα ανάδειξης φυσικών μνημείων και διαθέτουν μεγάλη εμπειρία σε θέματα ανάπτυξης γεωτουρισμού και τουρισμού υπαίθρου.

Ιδιαίτερη σημαντικό, όπως μεταφέρει το ΑΜΠΕ, ήταν το γεγονός ότι για τις επισκέψεις χρησιμοποιήθηκε πειραματικά το ειδικό σκάφος με γυάλινο πυθμένα που έχει προμηθευτεί το Μουσείο και αξιολογήθηκαν οι δυνατότητες του για την ανάπτυξη και λειτουργία του θαλάσσιου πάρκου.

Με τον τρόπο αυτό οι ημερίδες αποτέλεσαν και την γενική πρόβα ενόψει της έναρξης λειτουργίας του Πάρκου με την έκδοση των σχετικών αποφάσεων τις προσεχείς ημέρες.

 

Παλαιότερα άρθρα:

6 απαντήσεις στο “Παγκόσμιο ενδιαφέρον για το νέο θαλάσσιο και χερσαίο πάρκο απολιθωμάτων Νησιώπης Λέσβου”

  1. 838872 518057Up to now, you call for to term of hire an absolute truck or van and will also be removal equipments to valuable items plus check out the new destination. From the long run, which finish up with are couple of points except anxiety moreover stress and anxiety. removals stockport 781565

Σχολιάστε