Το «παλάτι» του Michael Jordan ψάχνει τον επόμενο ιδιοκτήτη

Διαβάστε επίσης

Το ντοκιμαντέρ «The Last Dance» αναφορικά με τους Chicago Bulls και την ζωή του Michael Jordan μονοπώλησε το ενδιαφέρον το προηγούμενο διάστημα. Άνοιξε τεράστιες συζητήσεις γύρω από το μύθο του MJ, ωστόσο επιβεβαίωσε πως δεν χρειάζεται να γίνει καμία άλλη σύγκριση σχετικά με τον GOAT. Η θέση του ανήκει και οι υπόλοιποι απλώς ακολουθούν.

Μάλιστα αυτή η Jordan mania έγινε η καλύτερη αφορμή ώστε να θυμηθούμε ένα από τα σπίτια του που εδώ και καιρό έχουν βάλει πωλητήριο. Πρόκειται για την αγαπημένη του έπαυλη στο Highland’s Park του Illinois και επέλεξε αυτή τη περιοχή για την ασφάλεια της προσωπικής του ζωής και για το γεγονός πως βρισκόταν αρκετά κοντά στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Chicago Bulls.

Πρόκειται για μία έπαυλη που βρίσκεται σε 56.000 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει αρκετές αναφορές από την ζωή και την καριέρα του ιδιοκτήτη. Το «23» βρίσκεται στις μπροστινές θύρες και το λογότυπο του Air Jordan μπορείς να το συναντήσεις παντού. Πλήρως επιπλωμένο και χτισμένο μέσα σ’ ένα τοπίο από αειθαλή δέντρα, διαθέτει μία κυκλική πισίνα υπερχείλισης, ένα γήπεδο τένις, μία λίμνη ψαριών και πολλά άλλα. Στο εσωτερικό θα συναντήσεις 9 δωμάτια, 15 πλήρη μπάνια, 14 μισά μπάνια, ένα γκαράζ για 14 αυτοκίνητα, αίθουσα γυμναστηρίου, ένα προπονητικό γήπεδο μπάσκετ, αίθουσα παιχνιδιών, ειδική αίθουσα πούρων (με φιλτράρισμα αέρα) και κάβα κρασιών.

Η έπαυλη του Michael Jordan πωλείται σε τιμή 14.900.000 δολάρια και αξίζει να σημειωθεί πως έχει βάλει πωλητήριο από το 2012. Θεωρούμε πως πλέον έχει ωριμάσει η κατάσταση ώστε να περάσει σε άλλα χέρια.

Πηγή: playboy.gr

Παλαιότερα άρθρα: