Πανελλήνιος διαγωνισμός κομμωτικής «All Star Barber & Diamond Princess Trophy»

Διαβάστε επίσης

Μετά την επιτυχία του «Barber & Bridal Evening Show Party» στο Hilton έρχεται το επόμενο μεγάλο talk of the town στις 19 Φεβρουαρίου 2017 στο συνεδριακό κέντρο Marousi Plaza.

Ο λόγος για το «All Star Barber & Diamond Princess Trophy» τον πανελλήνιο διαγωνισμό κομμωτικής τέχνης για επαγγελματίες κομμωτές, barbers και σπουδαστές κομμωτικής, που με τις ικανότητες και το ταλέντο τους, θα μας δείξουν την αγάπη και το ταλέντο τους για την κομμωτική τέχνη.

Οι κατηγορίες που θα διαγωνιστούν οι συμμετέχοντες για το αντρικό στυλ είναι: old school haircut, tribal Maori, hair tattoo (ελεύθερο σχέδιο – προσωπογραφίες) & total look hipster με βαρύτητα στα γένια και μουστάκια.

Σε ότι αφορά στο γυναικείο στυλ, οι κατηγορίες είναι: ελεύθερο χτένισμα σε μακριά μαλλία & νυφικό χτένισμα με απαραίτητο το στέμμα, καθώς το θέμα είναι οι Διαμαντένιες Πριγκήπισσες. Τέλος στην μαθητεία, οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τύλιγμα σε ρόλεϋ για να μας δείξουν την ακρίβεια της τεχνικής τους στις χωρίστες και το τύλιγμα.

Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα διοργάνωση, από την εταιρεία αriapr  και τους Βασίλη Πολίτη (Artistic Fashion Director), Ισίδωρο Ρούσσο (Master Barber)  και Βασίλη Θεοχάρη (Master Barber) που απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή, όλοι τους καταξιωμένοι hairstylists, κριτές πανελληνίων και παγκόσμιων διαγωνισμών και με πολυετή προϋπηρεσία ως προπονητές της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Κομμωτών.

Στον διαγωνισμό, θα συμμετάσχει και ο Κωνσταντίνος Κουτούπης που θα κάνει το πιο γρήγορο κούρεμα και θα  προσπαθήσει να κατακτήσει το Ρεκόρ Γκίνες.

Παράλληλα με τον διαγωνισμό θα πραγματοποιούνται παρουσιάσεις και shows από καταξιωμένους κομμωτές και εταιρείες κομμωτικών προϊόντων & υπηρεσιών, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η έναρξη του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί και η απονομή των βραβείων θα λάβει χώρα το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετά από ένα φαντασμαγορικό show  της φημισμένης σχολής κομμωτικής Vang.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Το διαγωνισμό παρουσιάζει η δημοσιογράφος  Ελευθερία Νταβατζή

Χορηγοί μας σε αυτή την προσπάθεια είναι οι εταιρείες Copad Hellas, Ζαγόρι, κ.α.

Χορηγοί επικοινωνίας: MAD TV, B.Magazine, MyExtension, Ενημέρωση Κομμωτών.

Στα παρακάτω links μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την διεξαγωγή του διαγωνισμού, τον τρόπο συμμετοχής αλλά και περισσότερες πληροφορίες για την οργανωτική επιτροπή.

http://www.all-star-trophy.gr/

https://www.facebook.com/all.star.barber.diamond.princess.trophy/?fref=ts

Για πληροφορίες, επικοινωνήστε:

Αριάδνη Νικάκη, Υπεύθυνη Διοργάνωσης, 6979 255 605, info@ariapr.gr

Ελευθερία Νταβατζή, Υπεύθυνη Τύπου, 6948 805 328, eleftheria.davatzi@ariapr.gr

Είσοδος Ελεύθερη

unnamed

 

Παλαιότερα άρθρα: