Παντελίδης: Ο υπόγειος πόλεμος των δικηγόρων

Διαβάστε επίσης

Με αμείωτη ένταση και άγνωστα επεισόδια μαίνεται ο υπόγειος πόλεμος που έχει ξεκινήσει σχεδόν από την πρώτη ημέρα που χάθηκε από τη ζωή ο Παντελής Παντελίδης, στον οποίο εμπλέκονται δικηγόροι, πραγματογνώμονες και μια οικογένεια που θρηνεί και ζητάει απαντήσεις εδώ και τώρα.

Την περασμένη Πέμπτη το πρωί έγινε γνωστό ότι ο δικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης που είχε αναλάβει από την αρχή την υπόθεση για λογαριασμό της οικογένειας Παντελίδη, παραιτήθηκε από αυτήν. Το παρασκήνιο πίσω από την παραίτησή του κάνει λόγο για έντονες διαφωνίες που ενέσκηψαν από την αρχή της εβδομάδας, όταν και έγιναν μερικώς γνωστά τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων του τραγουδιστή.

Οι πληροφορίες λένε ότι υπήρξε έντονη διαφωνία του δικηγόρου με την οικογένεια για έναν τουλάχιστον από τους δύο πραγματογνώμονες που επέλεξαν και το πόρισμά του.

Δεν ήταν η μόνη λένε άνθρωποι που έχουν γνώση της όλης υπόθεσης ανάμεσα στον κ. Καϊμακάμη με τους γονείς και τον αδελφό του αδικοχαμένου ερμηνευτή, οι οποίοι επόμενο είναι μέσα στον πόνο τους να επιζητούν έστω μια κάποια δικαίωση για τον χαμό του.

Κάποιοι επιμένουν ότι η οικογένεια έχει αποστασιοποιηθεί από ανθρώπους που ήταν κοντά της από την πρώτη στιγμή, χωρίς μάλιστα να εξαιρούν από αυτούς τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη. Ο τελευταίος είχε προσφερθεί, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, να καλύψει τα έξοδα της κηδείας του τραγουδιστή, κάτι που η οικογένεια αρνήθηκε και φέρεται να ήταν αυτός που πρότεινε να αναλάβει την υπόθεση ο κ. Καϊμακάμης.

Η δημοσιοποίηση των αιματολογικών εξετάσεων ήταν ένα σοκ, παρά το γεγονός ότι ήλπιζαν να βρεθεί μικρότερη ποσότητα, αν και κάτι τέτοιο όπως τους είχαν πει από τις πρώτες ημέρες, ήταν πολύ δύσκολο.

Το αρχικό ποσοστό του 1,5 γραμμαρίου αλκοόλ ανά λίτρο αίματος -το οποίο ανέβηκε στα 1,8 γραμμάρια αργότερα και κατέληξε στα 2,72 γραμμάρια με επιτρεπτό όριο το 0,5- ανέτρεψε άρδην το σκηνικό ακόμη και για τους μη γνωρίζοντες τα της υπόθεσης, ενώ οι off the record δηλώσεις στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέβασαν κι άλλο την ένταση.

πηγή: protothema.gr

Παλαιότερα άρθρα: