ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: “Πλημμύρισε” (από τα … χαράματα) η οδός Κανάρη στο Κολωνάκι. Τι τους είπε ο Γ. Αγγέλου (μαζί με τον Αγγ. Φιλιππίδη!) για το γεύμα Σαμαρά – Καραμανλή…

Διαβάστε επίσης

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

Όπως αποκάλυψε το Press-gr, (εδώ),καθημερινά, τα πρωινά, ο πιο στενός συνεργάτης του Κ. Καραμανλή, Γιάννης Αγγέλου, πηγαίνει στην καφετέρια του Πητ, όπως είναι γνωστή, στην οδό Κανάρη στο Κολωνάκι και πίνει με τις ώρες καφέ με γνωστούς του μεταξύ των οποίων ορισμένα στελέχη και βουλευτές της ΝΔ.

Ο σημερινός καφές είχε μια ιδιαιτερότητα, όπως γράψαμε, καθώς ύστερα από το γεύμα Σαμαρά – Καραμανλή στο Χίλτον, οι συνδαιτυμόνες του συντονίστηκαν για να αποκαλύψει τι συζήτησαν ο νυν με τον πρώην πρωθυπουργό.

Πράγματι, οι νεότερες πληροφορίες του Press-gr αναφέρουν ότι σήμερα από τις 8 η ώρα το πρωί η Κανάρη είχε κυριολεκτικά πλημμυρίσει!

Περισσότερα από 15 άτομα, περισσότερα από κάθε άλλη φορά, είχαν πάρει θέση περιμένοντας τον κ. Αγγέλου ο οποίος αποδείχθηκε συνεπής στο ραντεβού του. Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι δίπλα του είχε τον Άγγελο Φιλιππίδη, τον πρώην διοικητή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με τα γνωστά προβλήματα κλπ.

Κατά τις πληροφορίες του Press-gr, ο κ. Αγγέλου κινήθηκε σε απόλυτα“νομοταγή” γραμμή μεταφέροντας στους συνομιλητές του -που με τη σειρά τους θα τα μετέφεραν σε άλλους…- ότι ο Κ. Καραμανλής στηρίζει την κυβέρνηση και τον Αντ. Σαμαρά και ότι δεν θα κάνει τίποτε που θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά. Αυτό όπως είπε ήταν και το πνεύμα της χθεσινής κουβέντας ενώ αναφορικά με το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας τους είπε για άλλη μια φορά ότι “ο Καραμανλής δεν ενδιαφέρεται”…

Παλαιότερα άρθρα: