Παρουσιάστηκε το πολυνομοσχέδιο που στέλνει την Ελλάδα στο διάστημα

Διαβάστε επίσης

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, παρουσίασε το νέο πολυνομοσχέδιο που αφορά τους κλάδους οπτικοακουστικών μέσων και διαστημικών εφαρμογών.

Ο κ. Παππάς τόνισε ότι πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τη Βουλή, ώστε να διασφαλίσει η Ελλάδα τον ρόλο και την παρουσία της σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο μεταξύ των «διαστημικών εθνών» και να καταπολεμηθούν προβλήματα νόθευσης του ανταγωνισμού στον χώρο της τηλεοπτικής διαφήμισης και της κυκλοφορίας των εφημερίδων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Φλαμπουράρη, αποφασίστηκε η ολοκλήρωση της νομοθετικής διαδικασίας και συμφωνήθηκαν οι εξής προτάσεις:

- Να ολοκληρωθεί η επεξεργασία του νομοσχεδίου από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, ώστε να υπάρχει συμβατότητα με τον αναπτυξιακό νόμο.

- Να ληφθεί υπόψη η συμμετοχή του υπουργείου Πολιτισμού σε θέματα παραγωγής οπτικοακουστικών έργων.

- Να εξετασθεί το πλαίσιο λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ώστε να συμπεριληφθούν κατά το δυνατό οι διαφημίσεις των ηλεκτρονικών εντύπων.

Παλαιότερα άρθρα:

Μία απάντηση στο “Παρουσιάστηκε το πολυνομοσχέδιο που στέλνει την Ελλάδα στο διάστημα”

  1. 195321 16622Your talent is really appreciated!! Thank you. You saved me a lot of frustration. I switched from Joomla to Drupal towards the WordPress platform and Ive fully embraced WordPress. Its so a lot easier and easier to tweak. Anyway, thanks once again. Awesome domain! 249320

Σχολιάστε