Πάρτι δίχως τέλος και στο Λουτράκι – Στο φουλ ο συγχρωτισμός

Διαβάστε επίσης

Μετά τη Μύκονο, απίστευτες είναι οι εικόνες συγχρωτισμού και στα μπιτς μπαρ της επαρχίας.

Διοργανώνουν πάρτι χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, ενώ δεν πραγματοποιούνται ούτε οι στοιχειώδεις έλεγχοι από τις αστυνομικές και δημοτικές Αρχές.

Οι εικόνες που θα δείτε στα βίντεο που ανέβασαν χθες το βράδυ οι θαμώνες γνωστού παραλιακού μπιτς μπαρ στο Λουτράκι Κορινθίας είναι αποκαρδιωτικές.

Εκατοντάδες νεαροί συνωστίζονται σε κάθε γωνιά του μαγαζιού, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, τη στιγμή που κυβέρνηση και λοιμοξιωλόγοι εκπέμπουν μηνύματα συλλογικής επαγρύπνησης με κάθε τρόπο.

Ο διψήφιος αριθμός ασθενών σε σχεδόν καθημερινή βάση στα μεγάλα αστικά κέντρα, σε συνδυασμό με την αδυναμία λήψης οριζόντιων μέτρων, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς το ενδεχόμενο να ξεφύγει εκτός ελέγχου η κατάσταση είναι πλέον ορατό.

Βέβαια αυτό, όπως βλέπετε και στις χθεσινές εικόνες από το παραλιακό μπις μπαρ στο Λουτράκι, δεν φαίνεται διόλου να απασχολεί τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, πόσο δε τους θαμώνες, στην πλειονότητα τους νεαροί ηλικίας 18-25 που ξεσαλώνουν δίχως αύριο και χωρίς να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και τα στοιχειώδη μέτρα υγιεινής.

Παλαιότερα άρθρα: