Πατέρας 35 παιδιών έχει βάλει στόχο να τα κάνει 100!

Διαβάστε επίσης

Ο 46χρονος Πακιστανός, Χαν Μοχάμεντ Κίλχι, έχει 35 παιδιά και έχει βάλει στόχο να φτάσει στα 100!

Ο 46χρονος μουσουλμάνος έχει αυτή τη στιγμή 35 παιδιά από τρεις διαφορετικές συζύγους και με τη σύμφωνη γνώμη τους αναζητεί πια μια τέταρτη, για να συνεχίσει να δείχνει το… πόσο καρπερός είναι!

Οι μουσουλμάνοι του Πακιστάν έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν έως τέσσερις συζύγους, εφόσον λάβουν έγκριση από ένα διαιτητικό συμβούλιο και από την πρώτη τους γυναίκα.

Αν και ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι «σπάνια» μπερδεύει τα 35 του παιδιά -το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι 15 ετών-, οργανώσεις που υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα εκφράζουν φόβους ότι τα θύματα των πολλαπλών γάμων είναι οι γυναίκες και τα παιδιά.

Ο 46χρονος άνδρας διαθέτει κλινική όπου, όπως εξηγεί, παρέχει φροντίδα για «ήσσονος σημασίας ασθένειες» και επιμένει ότι δεν έχει αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα στην προσπάθεια να μεγαλώσει τα παιδιά του.

Διευκρινίζει ωστόσο ότι, καθώς τα παιδιά του μεγαλώνουν, οι ανάγκες αυξάνονται και ζητεί από την κυβέρνηση να του διαθέσει κονδύλια για τη σίτιση, την εκπαίδευση και την υγειονομική περίθαλψη της οικογένειάς του.

Ο ίδιος, οι τρεις σύζυγοι και τα 35 παιδιά του ζουν σε μία μεγάλη καλύβα με πέντε χώρους, σε προάστιο της πόλης Κουέτα, κοντά στα σύνορα του Πακιστάν με το Αφγανιστάν.

Μπορεί η πολυγαμία να μην είναι συνήθης πρακτική στο Πακιστάν, ωστόσο η χώρα διαθέτει το υψηλότερο ποσοστό γεννήσεων στη Νότια Ασία.

Παλαιότερα άρθρα: