Πάτρα: Μέσα σε τηλεόραση έκρυψε 15 κιλά ηρωίνης

pc800
Διαβάστε επίσης

Μέσα σε μία συσκευή τηλεόρασης είχε κρύψει μεγάλη ποσότητα ηρωίνης ένας 47χρονος, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, στην Κορινθία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών για υπόθεση διακίνησης ηρωίνης, οργανώθηκε επιχείρηση στην περιοχή της Κορινθίας.

Έτσι, πριν λίγες μέρες, οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο, στην εθνική οδό Αθηνών – Πατρών, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος.

Στην συνέχεια, με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο μία συσκευή τηλεόρασης, όπου ο 47χρονος είχε κρύψει τριάντα συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν περισσότερα από 15 κιλά ηρωίνης.
Έπειτα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, προέκυψε ότι ο άνδρας είχε προμηθευτεί την ποσότητα της ηρωίνης από περιοχή της Αττικής και θα την μετέφερε σε περιοχές της Κορινθίας και της Αχαΐας.

Παλαιότερα άρθρα:

2 απαντήσεις στο “Πάτρα: Μέσα σε τηλεόραση έκρυψε 15 κιλά ηρωίνης”

  1. 723881 339782His or her shape of unrealistic tats were initially threatening. Lindsay utilized gun initial basic, whereas this girl snuck outside by printer ink dog pen. I used absolutely sure the all truly on the shade, with the tattoo can be taken from the body shape. make an own temporary tattoo 151323

Σχολιάστε