Περιστέρα Μπαζιάνα:Εθελόντρια στην Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου

Διαβάστε επίσης

Εθελοντική εργασία στην Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Nοσοκομείου προσφέρει το τελευταίο διάστημα η σύζυγος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα.

Η κυρία Μπαζιάνα θα εργαστεί εθελοντικά στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου. Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο του Αιγινήτειου, το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου αποδέχτηκε ομόφωνα την εισήγηση και ομόφωνα αποφάσισε «την εθελοντική εργασία στη Μονάδα Μελέτης Υπνου της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας της κ. Περιστέρας Μπαζιάνα για το χρονικό διάστημα από 1/5/2017 έως 30/11/2017 χωρίς αμοιβή». Πλέον, η σύντροφος του πρωθυπουργού, η οποία προ διμήνου μετατάχθηκε από καθηγήτρια Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στο διοικητικό προσωπικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, δραστηριοποιείται στο κέντρο το οποίο ειδικεύεται στη διάγνωση και στη θεραπευτική προσέγγιση ασθενών που πάσχουν από το σύνολο των διαταραχών του ύπνου (όπως αϋπνίες, εφιάλτες, υπνοβασία, κρίσεις στον ύπνο).

Ψυχίατροι, νευρολόγοι και πνευμονολόγοι της μονάδας παρέχουν υπηρεσίες αντιμετώπισης των διαταραχών της αναπνοής κατά τον ύπνο (αποφρακτική άπνοια), καταστάσεων που χαρακτηρίζονται από έντονη υπνηλία κατά την ημέρα, διαταραχών με παθολογική, βίαιη ή άλλη παράδοξη συμπεριφορά κατά τον ύπνο, ενώ στο νοσοκομείο λειτουργεί ιατρείο τόσο του συνδρόμου ανήσυχων άκρων όσο και της ναρκοληψίας κάνοντας παράλληλα μελέτες σε αυτά τα επιστημονικά πεδία.

 

Παλαιότερα άρθρα: