Πέθανε ο Γιάννης Αγγέλου, στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή

Διαβάστε επίσης

Απεβίωσε σήμερα το πρωί ο δικηγόρος Γιάννης Αγγέλου, εκ των στενότερων συνεργατών και φίλων του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», όπου και νοσηλευόταν.

Ο Γιάννης Αγγέλου γεννήθηκε το 1950 και ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Ήταν παντρεμένος με την κα Αλεξάνδρα Μουρτζά, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον Άγγελο και τον Δημήτρη.

Κατά το διάστημα διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή (2004-2009) ο Γιάννης Αγγέλου ήταν διευθυντής του πολιτικού του γραφείου.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 11 Απριλίου και ώρα 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Θα ακολουθήσει η ταφή στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν υπέρ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας”.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, πληροφορηθείς για την απώλεια του Γιάννη Αγγέλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω τα βαθιά συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Γιάννη Αγγέλου, που υπήρξε ένας ξεχωριστά ευγενής άνθρωπος και ένας διαχρονικά σεμνός και συνεπής αγωνιστής της παράταξής μας».

Παλαιότερα άρθρα: