Πήγε για Καραγκούνη ο Ηρακλής, αλλά…

Διαβάστε επίσης

Η περίπτωση του Γιώργου Καραγκούνη απασχόλησε τον Ηρακλή, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Arena Press». Ωστόσο οι περιορισμοί που υπάρχουν στις μεταγραφές δεν επέτρεψαν στους «κυανόλευκους» να προχωρήσουν σε μια ηχηρή μεταγραφική κίνηση.

Θα αναρωτηθεί κάνεις πως προέκυψε το συγκεκριμένο θέμα αφού δεν μπορούσαν να γίνουν άλλες μεταγραφές; Ο μάνατζερ του πρώην αρχηγού της εθνικής Ελλάδος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Καναδά και προσπαθούσε να βρει ομάδα είτε στο Τορόντο είτε στο Βανκούβερ για τον Καραγκούνη.

Κάπου εκεί εμφανίστηκε το ενδεχόμενο μετακίνησής του στον Ηρακλή, κάτι που ενθουσίασε τον Σπύρο Παπαθανασάκη. Μάλιστα θα έκανε την υπέρβαση προκειμένου να τον φέρει στο Καυταντζόγλειο. ( Ο νέος ισχυρός άνδρας του “γηραιού” μένει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον Καναδά).

Βέβαια οι περιορισμοί «φρέναραν» αυτή την ιστορία και το θέμα έκλεισε. Παρόλα αυτά, δείχνει ότι ο Ηρακλής θέλει να ανεβεί ακόμα περισσότερο όπως αναφέρει το iraklis1908.gr.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλει να ενισχύσει σημαντικά το αγωνιστικό τμήμα και είναι διατεθειμένος να φέρει παίκτες τον Γενάρη που θα μπορέσουν να αλλάξουν επίπεδο ακόμα περισσότερο στον Ηρακλή.

Για αυτό τον λόγο γίνεται η προσπάθεια προκειμένου να σταθεί η ομάδα στα πόδια της και να μην έχει ξανά προβλήματα με την αδειοδότηση, ώστε να καταφέρει να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο και να επιστρέψει στη φυσική του θέση ο «γηραιός».

Παλαιότερα άρθρα: