Ποδοσφαιρική αγκαλιά για καλό σκοπό

Διαβάστε επίσης

Πάνω από 70 παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο Περιστέρι και το Αιγάλεω αλλά και η δόξα του Παναθηναϊκού Μίμης Δομάζος, ο άσσος της ΑΕΚ Ντανιέλ Μπατίστα, ο Παναγιώτης Κατσικογιάννης, ο βετεράνος του Ολυμπιακού Αλέξης Αλεξανδρής, ο Νίκος Τσιαντάκης, ο Τάκης Λεμονής, ο Χρήστος Πολύζος, ο Κώστας και Σταύρος Μισαηλίδης, ο Αντώνης Καραλής, ο Σταύρος Ηλιόπουλος, ο Λευτέρης Πουπάκης, ο Βαγγέλης Κότσαλος και πάρα πολλοί άλλοι άσσοι του παρελθόντος καθώς και η ποδοσφαιρική ομάδα των ηθοποιών θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου με τίτλο: «Μια αγκαλιά όλοι μαζί για την ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ».

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 στις 19:00μμ το βράδυ, στο γήπεδο του Ηφαίστου και αναμένεται να εκπλήξουν οι σημαντικές παρουσίες ονομάτων της μπάλας που άφησαν εποχή. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν τέσσερα ημίχρονα όπου οι βετεράνοι της στρογγυλής θεάς θα αγωνιστούν για καλό σκοπό. Τα έσοδα του φεστιβάλ θα διατεθούν για την στήριξη της «Γέφυρα Ζωής» ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα, Πελασγίας 133 στο Περιστέρι.

Επίσης θα αγωνιστούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ηφαίστου, του Αγίου Ιεροθέου, της Ανθούπολης, του Άρη Πετρούπολης και του Αιγάλεω.

Παράγοντες του ποδοσφαίρου όπως ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Γιάννης Καρράς, ο Βίκτωρας Μητρόπουλος θα είναι από τα επίσημα πρόσωπα που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση. Τιμητική θα είναι και η παρουσία του Αλέξη Κούγια, ο οποίος είναι και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Πετρούπολης.

Η εκδήλωση θα διαρκέσει τρεις ώρες.

festibal

Παλαιότερα άρθρα: