Το Pornhub δίνει δωρεάν… «δουλειά για το σπίτι» στους έγκλειστους του κορωνοϊού

Διαβάστε επίσης

H ιστοσελίδα ενηλίκων Pornhub δίνει τη δική της μάχη κατά του κορωνοϊού με ό,τι όπλα διαθέτει το μάρκετιγκ, την ώρα που εκατομμύρια πολίτες χωρών όπως η Γαλλία, η Ισπανία και η Ιταλία, έχουν τεθεί σε καραντίνα και παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους για όσο διαρκέσει η φονική κρίση του κορωνοϊού – διάστημα που ακόμα δυστυχώς παραμένει ακόμα άγνωστο.

Η εταιρεία, αυτή την εβδομάδα, ανακοίνωσε δωρεάν συνδρομή σε μέλη της σε Γαλλία και Ισπανία, ενώ μια εβδομάδα πριν έκανε το ίδιο και για την Ιταλία που βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση.

«Υπό το φως της επέκτασης της καραντίνας, επεκτείνουμε κι εμείς το Free Pornhub Premium για αυτό τον μήνα για τους φίλους μας στη Γαλλία. Το Pornhub θα δώσει επίσης δωρεάν τις υπηρεσίες του Modelhub… Κουράγιο Γαλλία!», γράφει σε post της στο Twitter η εταιρεία.

Σημειώνεται ότι το traffic του Pornhub είχε κατακόρυφη άνοδο και στις τρεις αυτές χώρες μετά την ανακοίνωση της προσφοράς, όπως φαίνεται και από διαγράμματα που δημοσίευσε σε ένα blog post με τον τίτλο «Coronavirus Insights».

Η κίνηση σε Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία αυξήθηκε κατά 57%, 38% και 61% αντίστοιχα εν συγκρίσει με μια μέση μέρα.

Παλαιότερα άρθρα: