Ποζιρκίδης: «Η 82η ΔΕΘ ήταν η καλύτερη των τελευταίων 10 ετών»

Διαβάστε επίσης

“Η 82η ΔΕΘ ήταν η καλύτερη των τελευταίων 10 ετών”. Αυτό τόνισε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, “Πρακτορείο 104,9fm” ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ, Κυριάκος Ποζιρκίδης ο οποίος επισήμανε ότι οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Έκθεσης ξεπέρασαν τις 250 χιλιάδες.

“Τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι οι στόχοι πιάστηκαν. Φέτος είχαμε απόλυτη επιτυχία, με πάνω από 250.000 επισκέπτες συνολικά. Και αν αυτό συνέβη με τιμώμενη χώρα την Κίνα, θεωρώ ότι θα γίνει νέο ρεκόρ με τις ΗΠΑ που θα είναι η τιμώμενη χώρα το 2018. Εμείς από σήμερα εργαζόμαστε για την 83η ΔΕΘ. Το σύνθημα των ΗΠΑ είναι “το έθνος της καινοτομίας”. Είναι σίγουρο ότι θα δούμε πράγματα που δεν έχουμε δει άλλη φορά. Θα έρθουν εκθέματα ακόμη και πειραματικά που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ευρώπη”.

Τέλος, ο κ. Ποζιρκίδης αναφέρθηκε και στην συναυλία του Σάκη Ρουβά με την οποία έπεσε η αυλαία της 82ης ΔΕΘ. “Ο Σάκης είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης. Το μήνυμα που ήθελε να περάσει το πέρασε με τον καλύτερο τρόπο. Όλοι μπορούμε εύκολα να γίνουμε εθελοντές δότες του μυελού των οστών. Το ευχάριστο και σε αυτό τον τομέα είναι και εδώ πετύχαμε τετραψήφιο αριθμό εθελοντών που και αυτό αποτελεί ρεκόρ”, ολοκλήρωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ.

Παλαιότερα άρθρα: