Πρ. Παυλόπουλος: Ολοι πρέπει να είμαστε στα μεγάλα και στα σημαντικά ενωμένοι

w27-15000418644935
Διαβάστε επίσης

Την αξία της ενότητας του ελληνικού έθνους και του λαού, κατά την επιδίωξη των μεγάλων στόχων για την πατρίδα, σε αντίθεση «με το διχασμό που υπήρξε πάντα μεγάλος εχθρός του έθνους και της πατρίδας», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επισκεπτόμενος το Στρατιωτικό Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων στην κοινότητα Γέφυρα (Τόψιν) Θεσσαλονίκης.

«Αυτό που πρέπει να περάσουμε στις γενιές που έρχονται είναι τούτο. Ενότητα στα μεγάλα και σημαντικά. Και να θυμόμαστε τους μεγάλους εχθρούς του έθνους, που δεν είναι άλλοι από την διχόνοια τον διχασμό και το φθόνο. Αυτά πρέπει να τα αποβάλλουμε άπαξ δια παντός, το οφείλουμε στην ιστορία μας, το οφείλουμε σε αυτή τη γενιά που έρχεται» είπε ο κ. Παυλόπουλος.

«Ό,τι καταφέραμε στην ιστορία μας το καταφέραμε ενωμένοι και ό,τι μας στοίχισε, ακόμη και για τον εθνικό μας κορμό, αυτό οφείλεται στον διχασμό. Σήμερα που πρέπει να βγούμε από τη βαθιά κρίση που μαστίζει τον τόπο, που πρέπει να διεκδικήσουμε τη θέση που μας αναλογεί στον κόσμο, κυρίως στην Ε.Ε., να το θυμόμαστε ότι όλοι πρέπει να είμαστε στα μεγάλα και στα σημαντικά ενωμένοι. Δε μας χωρίζει τίποτε σε αυτό».

Παλαιότερα άρθρα:

5 απαντήσεις στο “Πρ. Παυλόπουλος: Ολοι πρέπει να είμαστε στα μεγάλα και στα σημαντικά ενωμένοι”

Σχολιάστε