Πριγιάνκα Τσόπρα: Ξεκινά εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για την μάχη με τον κορωνοϊό στην Ινδία

Διαβάστε επίσης

Έκκληση για βοήθεια στην Ινδία, που μαστίζεται από την πανδημία, κάνει η ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας παρακαλώντας όσους μπορούν να βοηθήσουν την πατρίδα της.

Την ώρα, που η Ινδία περνά τη χειρότερη κρίση του COVID-19, η 38χρονη ηθοποιός, δημοσίευσε στο Instagram, ένα βίντεο ενημερώνοντας τους ακολούθους της για τον νέο έρανο, που ξεκίνησε για να βοηθήσει την πατρίδα της.

«Η Ινδία, το σπίτι μου, υποφέρει από τη χειρότερη κρίση του Covid στον κόσμο, και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε! Οι άνθρωποι πεθαίνουν με αριθμούς ρεκόρ. Υπάρχει ασθένεια παντού και συνεχίζει να εξαπλώνεται και να σκοτώνει με μεγάλη ταχύτητα και σε τεράστια κλίμακα,» έγραψε η Τσόπρα σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο βίντεο, που ανάρτησε.

«Έχω δημιουργήσει έναν έρανο με το GiveIndia, τον μεγαλύτερο οργανισμό στην Ινδία που παρέχει ανακούφιση από τον Covid. Ό, τι μπορείτε να διαθέσετε, θα κάνει πραγματικά τη διαφορά» πρόσθεσε.

Στο βίντεο, η ηθοποιός τονίζει γιατί η κρίση είναι χειρότερη από ποτέ.

«Γιατί πρέπει να νοιαζόμαστε; Γιατί είναι τόσο επείγον αυτήν τη στιγμή; Κάθομαι στο Λονδίνο και ακούω από τους φίλους και την οικογένειά μου στην Ινδία για το πώς είναι η χωρητικότητα στα νοσοκομεία, δεν υπάρχουν δωμάτια σε ΜΕΘ, τα ασθενοφόρα είναι πολύ απασχολημένα, η παροχή οξυγόνου είναι ελάχιστη, τα κρεματόρια κάνουν μαζικές καύσεις επειδή ο όγκος των θανάτων είναι τόσο μεγάλος», εξήγησε.

«Η Ινδία είναι το σπίτι μου και η Ινδία αιμορραγεί. Και εμείς, ως παγκόσμια κοινότητα, πρέπει να νοιαζόμαστε. Και θα σας πω γιατί πρέπει να νοιαζόμαστε: Επειδή αν δεν είναι όλοι ασφαλείς, κανείς δεν είναι ασφαλής», συνέχισε.

Η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι ήδη αυτή και ο σύζυγός της έχουν προσφέρει χρήματα για την Ινδία.

«Ο Νικ και εγώ έχουμε ήδη συνεισφέρει και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Όλοι έχουμε δει πόσο μακριά μπορεί να εξαπλωθεί αυτός ο ιός. Ένας ωκεανός ανάμεσά μας δεν κάνει καμία διαφορά» λέει μεταξύ άλλων.

Παλαιότερα άρθρα: