Πρίγκιπας William και Kate: Ένα δωμάτιο αφιερωμένο σε αυτούς στο Kensington Palace

Διαβάστε επίσης

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton πέρασαν την καραντίνα στην κατοικία τους στο Amner Hall στο Norfolk, αλλά επέστρεψαν αμέσως στο Λονδίνο με τα τρία παιδιά τους, τον Πρίγκιπα George, την Πριγκίπισσα Charlotte και τον Πρίγκιπα Louis καθώς ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο σχολείο την επόμενη εβδομάδα.

Το σπίτι τους στην πρωτεύουσα είναι το Διαμέρισμα 1Α, στο παλάτι του Κένσινγκτον, μια τεράστια ιδιοκτησία που διαθέτει είκοσι δωμάτια.

Ο συγγραφέας Christopher Warwick είπε στο Royal Beat: «Έχει 20 δωμάτια από το υπόγειο έως τη σοφίτα, δεν είναι ένα μικρό σπίτι. Όλες αυτές οι βασιλικές κατοικίες στο Kensington Palace ονομάζονται διαμερίσματα, κάτι που φυσικά κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν αμέσως ότι είναι διαμερίσματα, αλλά προφανώς δεν είναι. ”

Συνέχισε: “Το παλάτι του Κένσινγκτον είναι κατά κάποιο τρόπο, χτισμένο γύρω από τρεις αυλές. Φαίνεται σαν να είναι ένα κτίσμα, αλλά στην πραγματικότητα είναι ξεχωριστά σπίτια.”

Στο παλάτι υπάρχουν πολλά υπνοδωμάτια και μπάνια, καθώς και πέντε αίθουσες υποδοχής, παιδικά δωμάτια, γκαρνταρόμπες, γυμναστήριο και χώρος πλυντηρίου.

Ωστόσο, υπάρχει ένα πολύ ιδιαίτερο δωμάτιο που προκαλεί ενδιαφέρον στους royal fans. Έχουν το δικό τους δωμάτιο αποσκευών. Ο William και η Kate ταξιδεύουν πολύ συχνά για επίσημα events και είναι λογικό οι Cambridges να θέλουν το δικό τους χώρο για τις βαλίτσες τους.

Παλαιότερα άρθρα: