«Πρόβα Τζενεράλε για την Ν.Δ»

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Γιάννης Νάκος

Ολοκληρώθηκε με συγκρατημένη αισιοδοξία,η πρόβα τζενεράλε για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρου στην Νέα Δημοκρατία ,όπου θα λάβουν χώρα την επόμενη εβδομάδα.

Η διαδικασία φανέρωσε αν μη τι άλλο κάποια τεχνικά προβλήματα διαδικαστικού χαρακτήρα τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα είναι πολύ δύσκολο να διορθωθούν πριν την ημερομηνία καταλύτη, που θα διεξαχθούν οι εκλογές δηλαδή στις 20 Δεκεμβρίου. Κατά την διάρκεια της πρόβας δοκιμάστηκε η αντοχή του συστήματος σε συνδυασμό με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών της παράταξης ανά την Ελλάδα. Το σύστημα λειτούργησε σε πολύ μεγάλο βαθμό έτσι όπως αναμενόταν και κατά την προσομοίωση δεν χρειάστηκε να τεθεί σε λειτουργία το εναλλακτικό σύστημα του «Call-Center”.

Βέβαια δεν έλειψαν και οι περιοχές όπως της Ανατολικής Αττικής και ορισμένες της Βόρειας Ελλάδας, όπου τα προβλήματα δεν αντιμετωπίστηκαν και αναμένουμε να διορθωθούν τις επόμενες ημέρες.

Επιπροσθέτως ένα ακόμη πρόβλημα όπου παρατηρήθηκε ήταν η απουσία των τεχνικών της εταιρίας σε αρκετά εκλογικά κέντρα και έτσι η εκπαίδευση και ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας των tablets δημιούργησε μια μίνι ανησυχία την οποία ευελπιστούν να καθησυχάσουν μέσα στην εβδομάδα.

Στην συνέχεια αξίζει να αναφερθεί το πολύ καλό κλίμα μεταξύ της εταιρίας και της Κεφε την οποία ενημερώνει συνεχώς για την πορεία της οργάνωσης των εκλογών δίχως να αντιμετωπίζει γραφειοκρατικά κωλύματα. Και στρεβλώσεις προς το παρόν τουλάχιστον. Το πιο σημαντικό όμως έχει να κάνει με την διασφάλιση το μέρους της εταιρίας Vodafone δύο πραγμάτων: Α) πως έχει αποφευχθεί ο κίνδυνος διπλοεγγραφής μελών, και Β) η έγκαιρη διόρθωση των κακώς κείμενων όπου δημιουργήθηκαν σε πρώτη φάση, προκειμένου να μην δημιουργηθεί εκ νέου ζήτημα στις 20 Δεκεμβρίου.

Συμπερασματικά μπαίνουμε και επισήμως στην τελευταία εβδομάδα αυτού του δύσκολου και χρονοβόρου προεκλογικού αγώνα, ο οποίος φαίνεται να έχει δημιουργήσει διττά συναισθήματα στους φίλους και μέλη της ΝΔ, δηλαδή απο την μια κούραση και απογοήτευση και από την άλλη αγωνία και άγχος τόσο για την επόμενη ημέρα της παράταξης, όσο και για την χώρα συνολικά.

Παλαιότερα άρθρα: