Προειδοποίηση Μαξίμου σε νεοδημοκράτες βουλευτές

Διαβάστε επίσης

Στα κεραμίδια έχει ανέβει ένα διόλου ευκαταφρόνητο τμήμα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ αντιδρώντας στις πιέσεις που δέχεται ώστε να ψηφίζει μέτρα με τα οποία διαφωνεί και εν γένει στην στάση του Μεγάρου Μαξίμου.

Δεν είναι τυχαίο ότι την προηγούμενη εβδομάδα κατά την συζήτηση του κρίσιμου πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα στη Βουλή γύρω στους 80 γαλάζιους βουλευτές επισκέφθηκαν το γραφείο του πρώην αρχηγού του κόμματος, Κώστα Καραμανλή, στον οποίο και μετέφεραν την… αγωνία τους για την πορεία της παράταξης.

Είναι γεγονός ότι η ΝΔ αντιμετωπίζει εσωτερικό πρόβλημα όμως οι βουλευτές γνωρίζουν ότι έχουν τα χέρια τους δεμένα, καθώς το Μαξίμου απειλεί με πρόωρες εκλογές.

Ο Αντ. Σαμαράς έβαλε τον γραμματέα της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκο να προειδοποιήσει τους βουλευτές “να μην παίζετε με την αποφασιστικότητα του Σαμαρά” για να αποφευχθούν δυσάρεστες συνέπειες σε επόμενες δύσκολες ψηφοφορίες.

Στον Μπαλτάκο απάντησε ο Νικήτας Κακλαμάνης σχολιάζοντας πως η κυβέρνηση δεν πρέπει να παίζει με τις αντοχές των βουλευτών.

Παλαιότερα άρθρα: