Πρόταση 15: Για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ηπείρου

perifereia-ipeiros
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Σπύρος Ριζόπουλος

Την ανάγκη για μια επεξεργασμένη και ορθολογικά στοχευμένη στρατηγική για την τουριστική ανάπτυξη στην Περιφέρεια Ηπείρου την είχαμε επισημάνει ήδη από τον Ιούλιο με άρθρο εδώ, προκειμένου να αποφύγουμε τους αυτοσχεδιασμούς αλλά και την κατασπατάληση πολύτιμων πόρων σε ενέργειες με μικρή απόδοση..

Παρακολουθώντας συνεπώς την διαγωνιστική πρόσκληση της Περιφέρειας Ηπείρου για την τουριστική προβολή της και επειδή αποφάσισα να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, προχώρησα στη συγγραφή επιστολής προς την αρμόδια υπηρεσία, προκειμένου ως επαγγελματίας της επικοινωνίας, εγώ και οι συνεργάτες μου να ενισχύσουμε με αμισθί συμβουλευτική υποστήριξη την τεκμηρίωση και παραλαβή του σημαντικού αυτού έργου. Στόχος είναι να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ σε διαδικασίες που είτε δεν ενισχύουν ουσιαστικά είτε δεν ταυτίζονται με τη σχετική διακήρυξη.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενό μου προς τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου:

Αγαπητή κα Λύγδα, Αγαπητέ κε. Τσεπέλη,

Αναφορικά με την προκήρυξη ηλεκτρονικού ανοικτού δημόσιου διεθνή διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου του έργου «Δικτύωση και Προβολήτου Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου», επιθυμώ με την παρούσα επιστολή
να σας γνωστοποιήσω τα εξής:

Ως Ηπειρώτης εμφορούμενος από συναισθήματα πατριωτισμού για τον τόπο μου, πιστεύω ακράδαντα στην αξία της ανιδιοτελούς προσφοράς για το κοινό καλό. Δεδομένης της στρατηγικής σημασίας του τουρισμού για την ανάπτυξη στην Περιφέρεια Ηπείρου, η επιτυχία πρέπει να συνιστά μονόδρομο στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.

Δηλώνω λοιπόν την προσωπική διαθεσιμότητά μου αλλά και του συνολικού δυναμικού της εταιρείας μου (www.spin-communications.com) για την απολύτως ΑΜΙΣΘΙ συμβουλευτική υποστήριξη των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου μετά την επιλογή του αναδόχου του έργου.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στην υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων προβολής – επικοινωνίας φορέων και οργανισμών καθώς και άριστη τεχνογνωσία στον στρατηγικό σχεδιασμό, θέτω τα πλεονεκτήματα αυτά στη διάθεση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου που εύλογα στερούνται αντίστοιχης εμπειρίας κι εξειδίκευσης.

Η πρότασή μου αφορά, κατά κύριο λόγο, στη συμμετοχή μου ως άτυπου συμβούλου στην Επιτροπή Παρακολούθησης που θα συσταθεί για την αξιολόγηση της προόδου του έργου, προκειμένου:

- Τα παραδοτέα της υλοποίησης του έργου να ανταποκρίνονται σε ορθολογικά τεκμηριωμένους στόχους, εντός συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων και να οδηγούν σε μετρήσιμα αποτελέσματα για τον τουρισμό της Ηπείρου.

- Να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα των υπερπολύτιμων πόρων του έργου, χωρίς να χαθεί ούτε ένα ευρώ σε ενέργειες είτε χαμηλής αποτελεσματικότητας είτε άσχετες με το αντικείμενο.

Είμαι στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω επεξήγηση ή λεπτομέρεια επί της πρότασης που σας καταθέτω κι αναμένω εντός εύλογου διαστήματος να έχω τις σκέψεις σας επ’ αυτής.

Με εκτίμηση,

ΣΠΥΡΟΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Παλαιότερα άρθρα:

12 απαντήσεις στο “Πρόταση 15: Για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ηπείρου”

  1. 588883 307853Following study a couple of with the blog posts on your own website now, we actually like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark web website list and are checking back soon. Pls consider my web-site likewise and make me aware in case you agree. 601652

  2. 235349 591539Greetings! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done a marvellous job! 533436

  3. 466888 341783Oh my goodness! a amazing write-up dude. Thanks a great deal Nonetheless We are experiencing trouble with ur rss . Do not know why Not able to sign up to it. Maybe there is anybody finding identical rss issue? Anyone who knows kindly respond. Thnkx 573588

Σχολιάστε