Προβολή των Χανίων στη Σουηδία

chania-tajidiwtikos-odhgos-jenodocheia-dromologia-ajiotheata-kai-plhrofories-gia-ta-chania-sthn-krhth-venetian-habour-of-chania-at-night-crete-greece-57-3380
Διαβάστε επίσης

Τα Χανιά πρόκειται να προβάλλονται μέσα από δημοφιλή εκπομπή στην Σουηδία την ερχόμενη χρονιά, την οποία μεταδίδει το σουηδικό κανάλι “KANAL 5”.

Πρόκειται για την ιδιαίτερα αγαπητή στο σουηδικό κοινό εκπομπή “Superstars”, η οποία αφορά Σουηδούς αθλητές με κορυφαίες επιτυχίες σε διεθνείς οργανώσεις, που στο πλαίσιο της εκπομπής συναγωνίζονται σε αθλήματα, όπως κολύμβηση, τοξοβολία, άλμα εις ύψος, κ.ά. Μάλιστα, για τα συγκεκριμένα γυρίσματα έχει ήδη ληφθεί και σχετική Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία έχει χορηγηθεί άδεια κινηματογράφησης σε τοποθεσίες του Δήμου Χανίων.

Σήμερα συνάντηση με εκπροσώπους της παραγωγής του σουηδικού καναλιού “KANAL 5” είχε , ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στο Γραφείο του, με αφορμή την παρουσία στην πόλη μας τηλεοπτικού συνεργείου για τις ανάγκες εκπομπής, που θα προβληθεί στη Σουηδία το ερχόμενο έτος. Στον κ. Βάμβουκα εκφράστηκαν θερμές ευχαριστίες για τη συνεργασία και τη διευκόλυνση του έργου της παραγωγής από πλευράς του Δήμου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Βάμβουκας επεσήμανε ότι η προβολή τοποθεσιών του Δήμου μας, μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, αποτελεί μεταξύ άλλων ευκαιρία για τουριστική προώθηση και ανάδειξη της πόλης των Χανίων ως προορισμού 365 ημερών. Μάλιστα, όπως παρατήρησε ο Δήμαρχος Χανίων τα Χανιά αποτελούν τον πλέον δημοφιλή προορισμό για τους Σουηδούς τουρίστες στην Ελλάδα σε ετήσια βάση

Παλαιότερα άρθρα:

2 απαντήσεις στο “Προβολή των Χανίων στη Σουηδία”

Σχολιάστε