Πρωτοβουλία WebHotelier: Στηρίξτε την Ελλάδα – Κάντε απευθείας κράτηση

Διαβάστε επίσης

«Υποστηρίξτε την Ελλάδα, Κάνετε Άμεση Κράτηση» (Support for Greece, Book Direct), ονομάζεται η πρωτοβουλία που προωθεί το σύστημα online κρατήσεων για ξενοδοχεία WebHotelier.

Σκοπός αυτής είναι τα ξενοδοχεία που θα φέρουν το λογότυπο της καμπάνιας στις μηχανές αναζήτησης να προσφέρουν πολιτική Εγγύησης Καλύτερης Τιμής καθώς και επιπλέον πλεονεκτήματα στους επισκέπτες που επιλέγουν να κάνουν απευθείας κράτηση σε αυτά. Με αυτον τον τρόπο θα γίνουν γνωστά στην τοπική κοινωνία τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από τις άμεσες κρατήσεις που κάνουν Έλληνες ή ξένοι επισκέπτες σε τουριστικούς παρόχους.

Σύμφωνα με την WebHotelier, όλοι οι Έλληνες που κάνουν κράτηση σε ελληνικά ξενοδοχεία για τις διακοπές τους μέσω διεθνών online τουριστικών πρακτορείων, πρέπει να γνωρίζουν ότι ένα ελληνικό ξενοδοχείο θα χρειαστεί να καταβάλλει προμήθειες που μπορεί να αντιστοιχούν στο 25% ή περισσότερο της κράτησης.

Όπως αναφέρει η WebHotelier, «καλούμε τους Έλληνες πολίτες αλλά και τους ξένους επισκέπτες που επιθυμούν να στηρίξουν τη δοκιμαζόμενη ελληνική οικονομία να κάνουν κράτηση απευθείας στους τουριστικούς παρόχους, καθώς έτσι θα δημιουργήσουν τον απαραίτητο χώρο που απαιτείται για τη βελτίωση υπηρεσιών, την ανακαίνιση των ξενοδοχείων, τις νέες προσλήψεις κτλ».

Παλαιότερα άρθρα: