Πυρά Λοβέρδου κατά κυβέρνησης

Διαβάστε επίσης

Το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε σε συνέντευξή του, πως η κυβέρνηση κορόιδευε τη Βουλή λέγοντας ότι υπογράφει διακρατική συμφωνία ενώ υπέγραφε με ατζέντη από τη Θεσσαλονίκη στη Θεσσαλονίκη.

Απευθυνόμενος, δε, στον υπουργό Εθνικής Άμυνας ο κ. Λοβέρδος ρώτησε στο πλαίσιο συνέντευξής του σε τηλεοπτικό σταθμό «υπογράψατε με εκπροσώπους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στη Θεσσαλονίκη, με Τσέσνα, αντί αυτό να γίνει στην Αθήνα; Υπογράψατε με τον ατζέντη και την εταιρεία του ή δεν υπογράψατε; Υπάρχει πληροφορία που σας εδόθη από τον Ιούνιο του 2017 από την πρεσβεία μας στο Ριάντ ότι ο συγκεκριμένος κύριος δεν έχει καμία σχέση με τη Σαουδική Αραβία;»

«Οι ερωτήσεις είναι συγκεκριμένες» είπε ο κ. Λοβέρδος χαρακτηρίζοντας κωμωδία την άποψη ότι η επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ έγινε για να καλυφθούν τα Paradise Papers.

«Τι είναι η τρομοκρατία; Είναι ο τρόπος για να αποφεύγεις την πραγματικότητα; Πιστεύουν ότι απευθύνονται σε μικρά παιδιά;» κατέληξε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Παλαιότερα άρθρα: