Ρουμανική εταιρεία απειλεί Aegean και Ryanair: Πτήσεις και για Λάρνακα- Θεσσαλονίκη

Διαβάστε επίσης

Ο λόγος για την χαμηλού κόστους ρουμανική εταιρεία Blue Air, η οποία θα εκετελεί πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Λάρνακα. Η εταιρεία, από τις 19 Ιανουαρίου άνοιξε νέα επιχειρησιακή βάση στην Κύπρο, πραγματοποιώντας πτήσεις Λάρνακα – Αθήνα και Λάρνακα – Θεσσαλονίκη με επιστροφή, ενώ οι τιμές των εισιτήριων φτάνουν τα 29,99 ευρώ.

Σε ανακοίνωση της, η Blue αναφέρει ότι θα εκτελούνται επτά πτήσεις προς Αθήνα (Δευτέρα – Κυριακή) και τρεις πτήσεις προς Θεσσαλονίκη (Τρίτη – Πέμπτη – Κυριακή), ενώ οι πτήσεις αυτές αναμένεται να αυξηθούν, όπως σημειώνει. Αναφέρει, επίσης, ότι παραμένει και το ήδη υφιστάμενο δρομολόγιο προς Βουκουρέστι με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις και η εταιρεία έχει ως στόχο να αναπτύξει το δίκτυο της από Κύπρο και σε άλλους προορισμούς.

Στόχος της εταιρείας είναι να διεκδικήσει μερίδιο της πίτας των αερομεταφορών της Κύπρου, μετά το λουκέτο στις Κυπριακές Αερογραμμές. Υπενθυμίζεται ότι βάσεις στην Λευκωσία έχουν τόσο η Ryanair όσο και η Aegean, ενώ την ίδια στιγμή και οι δύο εταιρείες έχουν καταθέσει αίτηση για άδεια αερομεταφορέα στη Μεγαλόνησο.

Παλαιότερα άρθρα: