Σάλος με υποτιθέμενο δημοσιογράφο που έβρισε φαρμακοποιό – Κινείται νομικά εναντίον του το OPEN ΤV

Διαβάστε επίσης

«Xρήστης του κοινωνικού δικτύου facebook με όνομα λογαριασμού Athanasios Tanasis Zervoudakis, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού. Eίναι προφανές ότι ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς», αναφέρει χαρακτηριστικά το κανάλι, ενώ παρόμοια ήταν και η αντίδραση του διευθυντή ειδήσεων του καναλιού Δημήτρη Μιχαλέλη, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο συγκεκριμένος… ούτε από το απέναντι πεζοδρόμιο του OPEN δεν θα μπορούσε να περάσει.


Το βίντεο που κάνει το γύρο των social media έχει αναρτηθεί από τον ίδιο. Τον δείχνει να επικαλείται την δημοσιογραφική του ιδιότητα (;) και να επιτίθεται στη φαρμακοποιό για τους κανόνες υγιεινής που τήρησε κατά την επίσκεψή του ως πελάτης.

Το βίντεο το κατέβασε από τους λογαριασμούς του αργότερα, επανήλθε ωστόσο με ανάρτηση, η οποία βρίθει συντακτικών και γραμματικών… μαργαριταριών, κάτι που επίσης δεν πέρας απαρατήρητο από τα social.

Παλαιότερα άρθρα: