Σε δύο Θεσσαλονικιούς το φετινό βραβείο “Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς”

Διαβάστε επίσης

Στην εταιρεία Sede Styling , η οποία έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, απονεμήθηκε το φετινό βραβείο «Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς 2015 του Στέλιου Χατζηϊωάννου, από τον ίδιο τον sir Στέλιο Χατζηιωάννου, στο πλαίσιο των βραβείων «Κούρος 2015» που απονεμήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης από τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια, έχουν απονεμηθεί συνολικά 400.000 ευρώ σε μετρητά σε οκτώ νέες επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πίστη του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου στις δυνατότητες των νέων δημιουργικών και καινοτόμων Ελλήνων επιχειρηματιών.

Ο ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation, απένειμε φέτος το έπαθλο των 50.000 ευρώ στους Αλέξανδρο και Βασίλειο Χατζηηλιάδη της εταιρείας Sede Styling, αλυσίδας κομμωτηρίων και υπηρεσιών ομορφιάς από τη Θεσσαλονίκη.

Η Sede Styling επιλέχθηκε από το Στέλιο Χατζηιωάννου γιατί σε τρία μόλις χρόνια λειτουργίας, εξέλιξε δυναμικά την επιχειρηματική της δραστηριότητα, βασισμένη σε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό πλάνο. Με άξονα την καινοτομία και την ποιότητα, έχει ξεχωρίσει στο χώρο της ομορφιάς, παρουσιάζοντας σταθερά, ανοδική πορεία.

Λίγα λόγια για την εταιρία Sede Styling:

Η εταιρία ξεκίνησε πριν 3 χρόνια σε έναν μικρό χώρο 40 τ.μ και με μόλις 2 άτομα προσωπικό. Με έμφαση στη δημιουργία και στο αποτέλεσμα κατάφερε να κερδίσει το κοινό που ανταποκρίθηκε πολύ θετικά στο μοντέλο της επιχείρησης. Τα Sede Styling προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων στην καλύτερη δυνατή τιμή χρησιμοποιώντας έμπειρο, εξειδικευμένο και διαρκώς εκπαιδευόμενο προσωπικό. Σήμερα υπάρχουν 3 ιδιόκτητα καταστήματα Sede Styling  και 1 κατάστημα franchise τα οποία στελεχώνουν 150 άτομα προσωπικό. Στόχος της επιχείρησης είναι να επεκταθούν τα καταστήματα franchise σε Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Παλαιότερα άρθρα: