Σε φάση αποσύνθεσης η κυβέρνηση-γελοιοποιήθηκε μπροστά στην τρόικα!

Διαβάστε επίσης

Διαστάσεις εμφυλίου παίρνουν οι κόντρες στο εσωτερικό της κυβέρνησης που παραπαίει, αφού έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Μετά την ξαφνική ένταση στις σχέσεις μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων ή και του υπουργού Οικονομικών με το Μέγαρο Μαξίμου, που επιβεβαιώθηκε από την πρώτη συνάντηση με την Τρόικα, ένας ακόμα προκλητικός συνεργάτης του Α. Σαμαρά, οΧρ. Λαζαρίδης, χωρίς να έχει θεσμικό ρόλο προκάλεσε με την παρουσία του χωρίς να του έχει πει κανένας να παραβρεθεί εκεί!

Η διάλυση που επικρατεί στην κυβέρνηση επιβεβαιώνεται με την εμπλοκή προκλήθηκε στο κυβερνητικό στρατόπεδο, με την εκτός προγράμματος παρουσία στη σύσκεψη του συμβούλου του πρωθυπουργού και βουλευτή Επικρατείας, Χρύσανθου Λαζαρίδη.

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών επιβεβαίωναν ότι προ ημερών, σε επικοινωνία που είχαν, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος είχε ζητήσει από τον κύριο Χαρδούβελη να επιτραπεί και η συμμετοχη εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ στις διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, ο κ. Γκίκας Χαρδούβελης αρνήθηκε, λέγοντας πως δεν έχουν θεσμικό ρόλο για να συμμετέχουν κομματικοί εκπρόσωποι στις συζητήσεις, διευκρινίζοντας ότι στο Παρίσι, όπου συμμετείχε εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ (Χρηστος Πρωτόπαππας) «ηταν ιδιάζουσα περίπτωση».

Πραγματικά η κυβέρνηση βρίσκεται σε φάση αποσύνθεσης. Και το χειρότερο; Ότι αυτή τη φορά γελοιοποιήθηκε μπροστά στην Τρόικα!…

Παλαιότερα άρθρα: