Σιλβέστερ Σταλόνε: Νέες καταγγελίες για βιασμό ανήλικης

Διαβάστε επίσης

Ο διάσημος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης του Χόλυγουντ, Σιλβέστερ Σταλόνε, επισκέφθηκε γνωστό ποινικολόγο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου και θα περάσει στην αντεπίθεση μετά τις νέες καταγγελίες σε βάρος του. Ο ηθοποιός είναι αντιμέτωπος για δεύτερη φορά με καταγγελίες για βιασμό.

Είχαν προηγηθεί καταγγελίες μιας γυναίκας τον περασμένο Νοέμβριο, ότι ο ίδιος και ο μάνατζέρ του την βίασαν όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών. Τώρα, μια δεύτερη γυναίκα τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε και την βίασε, το 1990.

Το θύμα υποστηρίζει ότι ο Σταλόνε της επιτέθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στο γραφείο του στο Λος Άντζελες  και ότι έχει καταθέσει μήνυση για το περιστατικό στην αστυνομία της Σάντα Μόνικα, η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός.

Ο Σταλόνε, μέσω του δικηγόρου του Μάρτι Σίνγκερ, διαψεύδει κατηγορηματικά πως επιτέθηκε ποτέ στη γυναίκα. Ομολογεί, πάντως, ότι πέρασε τρεις ημέρες μαζί της το 1987, κατά την διάρκεια γυρισμάτων στο Ισραήλ, μια περίοδο κατά την οποία η γυναίκα δεν ήταν ανήλικη και η σχέση τους ήταν απολύτως συναινετική.

Ο διάσημος ηθοποιός σκοπεύει να απαντήσει στις καταγγελίες για βιασμό, με μήνυση για ψευδή καταγγελία

Παλαιότερα άρθρα: