Σισέ-Βαλμπουενά! Μια σχέση αγάπης!

Διαβάστε επίσης

Και εκεί που όλα έβαιναν καλώς και όλοι περίμεναν να δουν τα τελευταία ονόματα χωρών που θα συμμετάσχουν στο προσεχές EURO ήρθαν οι γαλλικές αρχές να μας διαταράξουν την ηρεμία. Η γαλλική αστυνομία στην περιοχή των Βερσαλιών συνέλαβε 4 άτομα για εκβιασμό. Ανάμεσά τους και ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού και ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας των πρασίνων μετά από το άκρως επιτυχημένο πέρασμά του από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Γάλλος επιθετικός φαίνεται να είναι ανάμεσα στους 4 εκβιαστές ενός άλλου Γάλλου επιθετικού που ακούει στο όνομα Ματιέ Βλαμπουενά που αυτή την περίοδο βγάζει το ψωμάκι του στο Λιόν με την φανέλα της Ολιμπίκ.

Φαίνεται ότι οι εκβιαστές είχαν στα χέρια τους ένα βίντεο με προσωπικές στιγμές του Βαλμπουενά με την γυναίκα του και απειλούσαν τον Γάλλο διεθνή ότι θα το φέρουν στην δημοσιότητα αν δεν πληρωθούν και μάλιστα αδρά ( δεν τις λες και λίγες τις 100.000). Φαίνεται ότι ο Ματιέ δεν τσίπμησε από τον εκβιασμό και στράφηκε στην αστυνομία της Γαλλίας η οποία μετά τις απαραίτητες έρευνες προχώρησε στις συλλήψεις του Σισέ και άλλων τριών. Να σημειώσουμε μόνο ότι το όνομα του θύματος δεν έχει δωθεί επισήμως στην δημοσιότητα αλλά το όνομα του Βαλμπουενά αναφέρθηκε από την γαλλική εφημερίδα L’ Equipe.

Ωστώσο ο Βαλμπουενά δεν έχει γλιτώσει ακόμη. Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα δεν έχουν συγκεντρωθεί αρκετά στοιχεία ενάντια στο πρόσωπο του Σισέ με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετά σοβαρό ενδεχόμενο να αφεθεί ελεύθερος. Ποιος κρατάει τον μαινόμενο ταύρο Σισέ τώρα που θα βγει από της φυλακής τα κάτεργα εφόσον υφίσταται κανονικά ο εκβιασμός και δεν εμπλέκεται το όνομά του.

Παλαιότερα άρθρα: