Σκέψου… Φυσικά & Social: Δωρεάν σεμινάρια Social Media και Διαδικτύου

Διαβάστε επίσης

H iDialogue, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία για το Διάλογο, τη Δικτύωση, τη Διαφάνεια και τη Δημιουργικότητα σας προσκαλεί στο σεμινάριο που διοργανώνει για τα Social Media και το Διαδίκτυο με τίτλο «Σκέψου… Φυσικά & Social», την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ακαδημίας 18).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 18:00-21:00 και απευθύνεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου από τους ενδιαφερόμενους είναι εντελώς δωρεάν.

3 (2)

Η θεματολογία των σεμιναρίων θα είναι σχετική με το πώς να αξιοποιείται το Internet και τα Social Media για την προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων μιας ελληνικής επιχείρησης το 2017, τι περιεχόμενο να ανεβάσετε στο Facebook, πώς να μετράτε την αποτελεσματικότητά του και καμπάνιες Facebook Ads.

Επίσης τρόπους για έξυπνη προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας στο διαδίκτυο με χαμηλό κόστος, χρήσιμες πρακτικές SEM (Search Engine Marketing) και πώς να χρησιμοποιηθεί το email marketing προς όφελος του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης, online strategy, client journey, online sales funnels καθώς και brandawareness.

2 (1)

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στα σεμινάρια είναι η εγγραφή σας εδώ

Λόγω περιορισμένων θέσεων καλείστε να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή. Σε κάθε σεμινάριο θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν με την αποκλειστική χορηγία της ΔΕΠΑ και την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) καθώς και των εταιρειών eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, nnovationGroup, ContactPigeon, Simple Rocks και Susurrus. Media Partner της δράσης είναι ο Ελεύθερος Τύπος.

Ομιλητές των σεμιναρίων θα είναι οι εξής:

1) Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant, ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing.

2) HλίαςΤσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant, ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group.

3) Κυριάκος Τσίγκρος: Customer Success Consultant, εταιρεία ContactPigeon.

4) Ιωάννα Φωτοπούλου: Συνιδρύτρια της εταιρείας Simple Rocks.

5)Γιώργος Μελισσαρόπουλος: Εκπρόσωπος εταιρείας Susurrus.

Προσεχή σεμινάρια «Σκέψου… Φυσικά & Social»:

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Παλαιότερα άρθρα: