Σκηνές ”Nip Tuck” στη Βρετανία – Μεθυσμένοι πλαστικοί χειρουργοί, σεξ με πελάτισσες και κοκαΐνη!

Διαβάστε επίσης

Χειρουργοί τύφλα στο μεθύσι, οι οποίοι προσφέρουν άφθονη κοκαΐνη στα πάρτι που οργανώνουν, ενώ κάνουν σεξ με τις πελάτισσες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά στις απαιτήσεις τους.

Θα μπορούσε να είναι ένα επεισόδιο της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς “Νip/Tuck”, αλλά πρόκειται για αποσπάσματα του βιβλίου του Βρετανού χειρούργου και ειδικό στα μππότοξ, Τζέιμς Τζιμ Μαγκράθ, ο οποίος αναφέρει πως οι παράνομες πρακτικές των συναδέφλων του εκθέτουν τον κλάδο ανεπανόρθωτα.

Στο βιβλίο του, υπό τον τίτλο: “Βlow Row: Off Charley Stree”, ο γιατρός επισημαίνει ότι, όσοι Βρετανοί θα ήθελαν να υποβληθούν σε αισθητικές επεμβάσεις, θα ήταν πιο ασφαλές να τις έκαναν σε κλινικές της ανατολικής Ευρώπης και όχι στην πατρίδα του. Ο «γκουρού του μπότοξ» και πατέρας δύο παιδιών υποστηρίζει ότι οι γιατροί τους οποίους έχουν εμπιστευτεί οι γυναίκες για την ομορφιά τους, όχι απλά δεν τηρούν τον όρκο του Ιπποκράτη, αλλά και είναι βουτηγμένοι στην ακολασία.

Σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη εφημερίδα “Sun”, o 63χρονος γιατρός, που διαμένει σε προάστιο του Ντόνκαστερ, δηλώνει πως πιστεύει ότι θα ήταν καλύτερα εάν οι Βρετανοί γιατροί άφηναν το νυστέρι.

Η αμερικανική τηλεοπτική σειρά “Nip/Tuck” έχει πολλά κοινά με τα όσα συμβαίνουν λίγο πριν καθίσουν στο χειρουργικό τραπέζι οι γυναίκες που θέλουν να ανανεώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση, επισημαίνει ο Μαγκράθ. Ο ίδιος προσθέτει, μάλιστα, πως σε πολλές περιπτώσεις, οι Βρετανοί γιατροί που κάνουν αισθητικές επεμβάσεις είναι τύφλα στο μεθύσι.

“Οι περισσότεροι Βρετανοί χειρουργοί είναι πλούσιοι και περιστοιχίζονται από διάσημες γυναίκες αλλά και άντρες, που είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν καλύτερη εμφάνιση. Εάν πας σε πάρτι που οργανώνει ένας Βρετανός χειρουργός που κάνει αισθητικές επεμβάσεις, θα βρεις με ευκολία ναρκωτικές ουσίες. Είτε θα τις έχουν εξασφαλίσει οι άντρες πλαστικοί χειρουργοί είτε θα τις έχουν φέρει μαζί τους οι γυναίκες που έχουν προσκληθεί” λέει στην εφημερίδα “Sun” .

Ο Βρετανός ειδικός επισημαίνει, επίσης, πως πολλές από τις γυναίκες θέλουν τόσο πολύ να αποκτήσουν ένα νεανικό πρόσωπο που, aκόμα κι αν δεν έχουν τα απαραίτητα χρήματα, είναι διατεθειμένες να προσφέρουν αχαλίνωτο σεξ στους γιατρούς έναντι αμοιβής.

Ο ίδιος λέει επίσης στη βρετανική εφημερίδα πως, ακόμα και οι τρανσέξουαλ μπορούν να παραβρεθούν σε πάρτι που οργανώνουν οι γιατροί και, μάλιστα, αυτοί θεωρούν πιο επιτακτική ανάγκη να υποβληθούν σε αισθητικές επεμβάσεις.

“Θέλουν να μοιάζουν περισσότερο με γυναίκες, κατά συνέπεια έχουν ανάγκη από περισσότερη δουλειά στο χειρουργικό τραπέζι και αυτό απαιτεί πολλά χρήματα” προσθέτει ο Μαγκράθ.

Παλαιότερα άρθρα: