Σκληρή επιθεση δημοσιογράφου του ΔΟΛ, κατα Σταύρου Ψυχάρη!

Διαβάστε επίσης

Γραφει η Τρολυμπία

Δημοσιογραφος με μόνιμη στήλη στα Νέα, προκαλεί τριγμούς στην Μιχαλακοπούλου, μετα την σημερινή, φωτογραφική επιθεση κατα του Σταύρου αλλα και του Ανδρέα Ψυχαρη.

Ο δημοσιογραφος ονομάζεται Γιωργος Παπαχρηστος ενώ η στήλη του χαρακτηρίζεται απο την ανάλαφρη δομή της, που μαγεύει τον αναγνώστη ταξιδεύοντας σε άλλους κόσμους, μακρυά απο την πραγματικότητα.
Οι άθλιες συνθήκες όμως που μαστίζουν τους εργαζόμενους, φαίνεται οτι τον οδήγησε σημερα στην ενασχόληση με την σκληρή πραγματικότητα την οποία εκδήλωσε με μομφές κατα της εργοδοσίας του ΔΟΛ. Χωρις όμως να χάσει την γλαφυρότητα και την ευφάνταστη γραφή του.
Συγκεκριμένα, ο κύριος Παπαχρηστος οραματίστηκε ενα “τεράστιο πλυντήριο” που εχει στηθεί για να “ξεπλύνει τον Καραμανλη”. Χρησιμοποίησε αυτόν τον παραβολικό λόγο που παραπέμπει σε όραμα του προφήτου Μαλαχία, για να συμπληρώσει το επίμαχο “Αυτο το πλυντήριο εχει στηθεί απο πολιτικούς, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες προσκείμενους στην παράταξη”.

Εδώ η αναφορά ειναι σαφέστατη και στρέφεται ευθέως κατα του Σταύρου Ψυχάρη, που ειναι ο μοναδικός Δημοσιογραφος – Μεγαλοεπιχειρηματίας” που στηρίζει φανατικά την παράταξη. Κάθε πρωτοσελιδο των Νέων θυμίζει τη “Νικη” εποχής Μαρούδα, και την αντικειμενικότητα των εκδόσεων της ISIS σε κριτική για τον Μωαμεθ.
Όσο για τον “πολιτικό”, εδώ ειναι ξεκάθαρο πως αναφέρεται στον αυτοδημιούργητο βουλευτή Ανδρέα Ψυχάρη, που ο πατέρας του τον έστελνε προεκλογικά στον Καραμανλή για να πάρει ευλογία.

Βρισκόμαστε άραγε μπροστά σε μια κομμουνα της Μιχαλακοπούλου;
Σε μια εξεγερση των ποπολάρων της δημοσιογραφίας;
Θα γίνει άραγε ο Γιωργος Παπαχρηστος, ο Μπαμπεφ του 2014;
Ο χρόνος θα δείξει. Άλλωστε, οι μεγαλες εξεγέρσεις ξεκίνησαν απο ένα όραμα. Αυτη η εξέγερση πάντως, θα ειναι “Πλυντηρίου”, κατα το purgatoire.

Παλαιότερα άρθρα: