Σκορδά σε Λατινοπούλου: «Πιστεύεις ότι με αυτά που λες θα γίνεις γνωστή;» (vid)

Διαβάστε επίσης

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στην πρωινή της εκπομπή ήταν η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία «στριμώχτηκε» από τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας.

Η κα. Λατινοπούλου προ ημερών είχε κάνει δηλώσεις με τις οποίες πρόσβαλε το γυναικείο φύλο αφού ισχυρίστηκε ότι οι τρίχες στα γυναικεία σώματα προσβάλλουν την αισθητική της.

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής μπήκε κατευθείαν στο ψητό και ρώτησε τη Λατινοπούλου αν εννοούσε τα όσα έλεγε:

«Πες μου αλήθεια ότι το έκανες απλά για να το κάνεις και σε κοιτώ στα μάτια», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά και η Αφροδίτη Λατινοπούλου απάντησε:

«Αν έλεγα αυτή τη στιγμή ότι έχω μετανιώσει γι’ αυτό το βίντεο, πραγματικά δεν θα ήταν αλήθεια. Αν το ξαναγυρνούσα ίσως να ήμουν λίγο περισσότερο επεξηγηματική. Κάποια πράγματα τα οποία είπα έχουν παρεξηγηθεί κι έχουν παρερμηνευτεί τα λόγια μου. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι εστιάζουμε σε τέτοιου είδους εικόνες από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες χρόνια τώρα έχουν δώσει τεράστιους αγώνες…

Υπάρχουν σημαντικότερα πρότυπα να αναδείξουμε. Μιλάω για τους αγώνες που δίνουν οι γυναίκες καθημερινά. Έχουμε βαφτίσει επανάσταση την τριχωτή μασχάλη, αυτό με ενοχλεί. Το ότι μια γυναίκα θέλει να αναδείξει την τριχωτή μασχάλη ή μια ατέλεια στο σώμα της, το θεωρώ λίγο για μια γυναίκα. Μπορεί να δείξει πολλά περισσότερα.

Άλλο να φαίνεται σε μια φωτογραφία η κοιλιά και άλλο να ζουμάρεται και να φαίνεται μόνο η κοιλιά».

Η Φαίη Σκορδά, μη μπορώντας να πιστέψει όσα άκουγε, σηκώθηκε από τη θέση της και της είπε: «Σε παρακαλώ, πραγματικά, σου είπε κάποιος να τα λες αυτά τα πράγματα γιατί πιστεύεις ότι έτσι θα κάνεις καριέρα; Σου είπε κάποιος ότι αν λες αυτά τα πράγματα θα γίνεις γνωστή; Τα πιστεύεις αλήθεια αυτά που λες»;

«Ότι η γυναίκα έχει να δείξει πολλά περισσότερα πράγματα από μια μασχάλη, ναι, το πιστεύω. ότι έχει δώσει αγώνες πολύ σημαντικότερους η γυναίκα, ναι», απάντησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Όταν διαφωνείς με έναν άνθρωπο, απλώς του λες με τον τρόπο σου τη διαφορετική άποψη. Αυτό είναι λάθος και είναι απολύτως καταδικαστέο!», είπε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θεωρείς ότι ένας άντρας δεν μπορεί να ντυθεί όπως θέλει;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά και η Αφροδίτη Λατινοπούλου απάντησε: «Μπορεί να ντυθεί όπως θέλει. Πιστεύω ότι υποσυνείδητα προσπαθούν να επιβάλουν, συγκεκριμένες, οργανωμένες μειοψηφίες».

«Ποιες είναι οι μειοψηφίες;», ρώτησε έξαλλη η παρουσιάστρια, για να πάρει την εξής απάντηση: «Οι μειοψηφία είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να επιβάλλουν περισσότερο και να απαγορεύσουν οποιαδήποτε άλλη αντίθετη άποψη».

«Πολλές φορές με ένα ζουμ αλλάζει όλη η εποχή», είπε η Φαίη Σκορδά, αλλά από ό,τι φάνηκε δεν βρήκε ανταπόκριση από την Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Παλαιότερα άρθρα: