Σκουρλέτης: Είναι ορατά τα σημάδια της οικονομικής ανάκαμψης

Διαβάστε επίσης

Η χώρα μας είναι «καταδικασμένη» να ζει τα τελευταία χρόνια μέσα σε σκληρές συνθήκες δημοσιονομικής λιτότητας. Κατορθώσαμε και σταματήσαμε τον κατήφορο. Έχει σταθεροποιεί η κατάσταση και είναι ορατά τα σημάδια της οικονομικής ανάκαμψης, η οποία θα μας επιτρέψει με περισσότερο θάρρος και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του λαού να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Σκουρλέτης, εγκαινιάζοντας το Πληροφοριακό Κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε, ο κ. Σκουρλέτης εξέφρασε την άποψη ότι η χώρα βαδίζει σε μία νέα φάση που θέλει νέες ιδέες, νέους μηχανισμούς και νέα πρόσωπα. «Το έχουμε ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια και μπορούμε να το πετύχουμε μέσα από την ενότητα των δυνάμεών μας και την υιοθέτηση μίας αντίληψης που θα χαρακτηρίζεται από ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση» είπε.

Στο σημείο αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κανείς δεν πρέπει να είναι υπουργός για την καρέκλα, αλλά πρέπει να είναι υπουργός για τον λαό. Κανείς δεν πρέπει να είναι αστυνομικός για τον μισθό του, αλλά πρέπει να αισθάνεται ότι υπηρετεί την κοινωνία». «Εάν ο καθένας -πρόσθεσε- το υιοθετήσει αυτό στο επίπεδο των ευθυνών του είναι βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα θα είναι καλύτερο για όλους μας».

Παλαιότερα άρθρα: