Σοβαρές καταγγελίες για μίνι πραξικόπημα καναλαρχών εναντίον κυβέρνησης

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Ελπίζω να ξέρουν τι κάνουν στο newsbomb.gr το οποίο κάνει καταγγελίες – πραγματική βόμβα, για τη σύσταση ειδικού γραφείου συντονισμού πολέμου εναντίον της κυβέρνησης με τη συμμετοχή μεγαλοδημοσιογράφων και βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Για «συγκρότηση «Συντονιστικού Γραφείου» αποσταθεροποίησης και υπονόμευσης της κυβέρνησης από καναλάρχες και βαρόνους των μίντια, ώστε να αποκρουστεί η προκήρυξη των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων, ο έλεγχος των θαλασσοδανείων τους και η πληρωμή των οφειλομένων απ’ τη χρήση των συχνοτήτων για την περίοδο 2011-2014, που τους είχε χαρίσει η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου» κάνει λόγο το ρεπορτάζ του newsbomb.gr.

Σε επόμενη ανανέωση του δημοσιεύματός του αναφέρει ότι η απόφαση για τα παραπάνω ελήφθη σε συνάντηση σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι καναλιών, βαρόνων και εκδοτικών συγκροτημάτων.

Για την ακρίβεια «Τέσσερις πασίγνωστοι δημοσιογράφοι ως εκπρόσωποι μεγάλων μέσων ενημέρωσης και δυο πολιτικοί, νυν βουλευτές και πρώην υπουργοί (που έτυχε να περάσουν και από το ίδιο υπουργείο), ένας από τη ΝΔ και ένας από το ΠΑΣΟΚ».

Είναι ενδοαφέρον γιατί ενώ ήδη έχουν περάσει λίγες ημέρες από τα πρώτα δημοσιεύματα, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν έχουν ζητήσει αξηγήσεις από το ειδησεογραφικό σάιτ αλλά και ονόματα. Στο newsbomb.gr αναφέρουν ότι γνωρίζουν τα ονόματα «καθώς και το περιεχόμενο της συνάντησης και αν χρειαστεί θα επανέλθουν με λεπτομέρειες».

Παλαιότερα άρθρα: