Στάσεις εργασίας σε μετρό, τρένα και προαστιακό τη Δευτέρα

Διαβάστε επίσης

Με ταλαιπωρία αναμένεται να ξεκινήσει η εβδομάδα για το επιβατικό κοινό αφού έχουν εξαγγελθεί στάσεις εργασίας για τη Δευτέρα (13/11) σε μετρό, τρένα και προαστιακό.   Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στο μετρό εξήγγειλαν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί.

Όπως αναφέρουν, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, «οι εργαζόμενοι στο Μετρό απαντάμε άμεσα και συνεχίζουμε το πρόγραμμα των δράσεων μας με στάση εργασίας τη Δευτέρα 13/11/17 από την έναρξη της λειτουργίας έως τις 9 η ώρα το πρωί. Προχωράμε άμεσα και δυναμικά για να μην τους επιτρέψουμε να βάλουν τις αστικές συγκοινωνίες στον πάγκο του κέρδους και της ιδιωτικοποίησης».

Τρίωρη στάση εργασίας, όμως, θα πραγματοποιήσουν και τα δύο σωματεία εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ΠΕΠΕ και ΠΕΠ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ).   «Η στάση εργασίας γίνεται στη μνήμη των δυο συναδέλφων και του συμπολίτη μας που έχασαν την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο. Αγωνιζόμαστε για την άμεση ολοκλήρωση των έργων υποδομής (τηλεδιοίκηση – φωτοσήματα) για να έχουμε ακόμα πιο ασφαλή και γρήγορα τρένα στην Ελλάδα, στην υπηρεσία του επιβατικού κοινού.   Ο σιδηρόδρομος ήταν, είναι και παραμένει το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς στην χώρα μας», τονίζουν με τη σειρά τους σε σχετική ανακοίνωση.

 

 

Παλαιότερα άρθρα: