Στίβεν Σπίλμπεργκ: Ντρέπομαι για την απόφαση της κόρης μου να γίνει πορνοστάρ

Διαβάστε επίσης

Η 23χρονη θετή κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μικαέλα ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα την απόφαση της να γίνει πορνοστάρ. “Νιώθω πως κάνοντας αυτό το επάγγελμα μπορώ να ικανοποιώ άλλους ανθρώπους χωρίς όμως εγώ να αισθάνομαι ‘παραβιασμένη’ με κάποιον τρόπο. Ακόμα δεν μπορώ να εξαρτώμαι άλλο από τους γονείς μου ή από το κράτος”, είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά η κόρη του σκηνοθέτη.

Όπως αποκάλυψε η Μικαέλα σε συνέντευξη στη Sun, την απόφαση να ενασχοληθεί με την βιομηχανία του πορνό είχε ανακοινώσει στους γονείς της, Στίβεν και Κέιτ, μέσω FaceTime και εκείνοι αν και ξαφνιάστηκαν την υποστήριξαν.

Σύμφωνα όμως με μαρτυρία οικογενειακής φίλης στην DailyMail τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

“Φυσικά ο Στίβεν και η Κέιτ, οι οποίοι είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι γονείς και αγαπάνε τα παιδιά τους πέρα από κάθε όριο- πάντα υποστήριζαν την Μικαέλα και προσπαθούσαν να την καταλάβουν. Αισθάνονται όμως ντροπή για την ξαφνική δημόσια παραδοχή της πως θέλει να εργαστεί ως πορνοστάρ”, αποκάλυψε.
Η απόφαση της Μικαέλα έχει προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων ιδιαιτέρως εξαιτίας της αναγνωρισιμότητας του πατέρας της. Με δημοσίευσή της στο Instagram ως απάντηση στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί παραδέχτηκε: “Ειλικρινά δεν διαβάζω τα αρνητικά σχόλια ούτε πρόκειται να απαντήσω. Αν με αγαπάτε είναι οκ. Αν όχι είναι πάλι οκ. Οι εργάτριες του σεξ αξίζουν αγάπη και σεβασμό. Και εγώ είμαι εδώ γι’ αυτές”.

Παλαιότερα άρθρα: