Στον “αέρα” τα στοιχεία 13.000 χρηστών μετά το ”χακάρισμα” PlayStation, Xbox και Amazon (ΒΙΝΤΕΟ)

f9df1ac8cb2414ffca83af3a44663674_XL
Διαβάστε επίσης

Χάκερς επιτέθηκαν ανήμερα των Χριστουγέννων σε PlayStation, Xbox και Amazon, έκλεψαν τους κωδικούς των πιστωτικών καρτών 13.000 χρηστών, τους οποίους και… διοχέτευσαν στο διαδίκτυο.

“Το κάναμε γιατί θέλαμε να δείξουμε πόσο φτωχή είναι η ασφάλειά τους” είπε στο SkyNews ο “Ράιαν”, ο άνδρας που υποστηρίζει πως μαζί με άλλους 2-3 είναι πίσω από την κυβερνοεπίθεση.

Όπως είπε ο “Ράιαν” εκείνος και άλλοι 2-3 είναι οι «εγκέφαλοι» της κυβερνοεπίθεσης ανήμερα των Χριστουγέννων και όπως τονίζει δεν έχει καθόλου τύψεις που ανάγκασε μερικά παιδιά να περάσουν χρόνο με τις οικογένειές τους αντί να παίζουν παιχνίδια.

Εξαιτίας της επίθεσης, οι πλατφόρμες και του PlayStation και του Xbox «έπεσαν» και οι χρήστες δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση ούτε να παίξουν παιχνίδια.
Όπως είπε ο συγκεκριμένος χάκερ, που φέρεται να είναι μέλος των Lizard Squad, ο ίδιος και οι φίλοι του, έκαναν την κυβερνοεπίθεση για να διασκεδάσουν! Υποστήριξε πως η ομάδα που έκανε την επίθεση αποτελούνταν από άτομα μικρότερα των 20 ετών.

«Έχουμε τη δυνατότητα να ρίχνουμε δίκτυα σαν αυτά», είπε. Και όταν ρωτήθηκε γιατί έγινε η επίθεση απάντησε: «Για να ευαισθητοποιήσουμε για το χαμηλό επίπεδο ασφάλειας και να διασκεδάσουμε».

«Οι εταιρίες αυτές βγάζουν δεκάδες εκατομμύρια το μήνα από τις συνδρομές και θα έπρεπε να δίνουν περισσότερα για να μπορούν να αντιμετωπίζουν τέτοιες επιθέσεις», είπε.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι χάκερ που επιτέθηκαν σε PlayStation, Xbox και Amazon υποστηρίζουν πως συνδέονται με τους Anonynous και έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο πληροφορίες για περισσότερους από 13.000 χρήστες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι χάκερ ανέβασαν έγγραφα όπου περιέχονται usernames και passwords, καθώς επίσης και αριθμοί πιστωτικών καρτών και ημερομηνίες που αυτές λήγουν!

Παλαιότερα άρθρα:

3 απαντήσεις στο “Στον “αέρα” τα στοιχεία 13.000 χρηστών μετά το ”χακάρισμα” PlayStation, Xbox και Amazon (ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. 555165 111346This sort of wanting to come to a difference in her or his lifestyle, initial normally Los angeles Excess weight weightloss scheme is actually a large running in as it reached that strive. weight loss 564787

  2. 481887 965593You ought to be very astute at research and writing. This shows up inside your original and exclusive content. I agree together with your primary points on this subject. This content material really should be seen by more readers. 115153

Σχολιάστε