Στον εισαγγελέα ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπίμπιλας για την υπόθεση Λιγνάδη

Διαβάστε επίσης

Στον εισαγγελέα ο Σπύρος Μπιμπίλας για να καταθέσει για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη που έχει προκαλέσει αίσθηση στο πανελλήνιο.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών θα παραδώσει επίσης στον Εισαγγελέα και τους φακέλους με τις καταγγελίες περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων και κακοποιήσεων που κατατέθηκαν στο Πειθαρχικό του ΣΕΗ.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έφτασε στην εισαγγελία Πρωτοδικών έφτασε λίγο μετά τις 10:00, για να καταθέσει ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Σπύρος Μπιμπίλας.

Έχει κληθεί από την εισαγγελία Πρωτοδικών να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και να προσκομίσει στους εισαγγελείς που διεξάγουν την σχετική έρευνα τους φακέλους με τις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο ΣΕΗ από μέλη του και αφορούν σε σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση κάθε μορφής.

Οι φάκελοι αυτοί αφού κατατεθούν από τον πρόεδρο του ΣΕΗ θα ερευνηθούν εξονυχιστικά ένας προς ένας από τους εισαγγελείς με στόχο να αποδοθούν ποινικές ευθύνες όπου τα στοιχεία το επιτρέπουν. Θα ξεκινήσει δηλαδή μια εις βάρος έρευνα από τη Δικαιοσύνη για κάθε μια από αυτές τις καταγγελίες με την κλήτευση των θυμάτων, των προσώπων που καταγγέλλονται αλλά και μαρτύρων.

Παλαιότερα άρθρα: