Συγκλονιστικό βίντεο μέσα από Boeing 737 την ώρα που πέφτει στον Ειρηνικό Ωκεανό

Διαβάστε επίσης

Βίντεο της στιγμής της συντριβής του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε κατέγραψε στο κινητό του μηχανικός συντήρησης που βρισκόταν στο κόκπιτ του Boeing 737 της Air Niugini που έπεσε στον Ειρηνικό στις 28 Σεπτεμβρίου 2018.


Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του RT, ένας επιβάτης σκοτώθηκε, τη στιγμή που 12 μέλη του πληρώματος και 34 επιβάτες επέζησαν (αν και έξι τραυματίστηκαν σοβαρά). Οι αρμόδιες αρχές της Παπούα Νέας Γουϊνέας δημοσιοποίησαν την τελική τους αναφορά την προηγούμενη εβδομάδα- και μαζί το βίντεο, που συνοδεύεται από μια ψηφιακή αναπαράσταση των τελευταίων στιγμών της πτήσης

Ο μηχανικός που κατέγραψε το τρομακτικό βίντεο της καθόδου του αεροπλάνου ήταν καθισμένος σε θέση στο κόκπιτ και, σύμφωνα με τους ερευνητές, η αξία του υλικού αυτού ήταν ιδιαίτερα μεγάλη ως προς την εξακρίβωση των αιτίων – μεταξύ των οποίων και το ότι οι πιλότοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις από τα όργανα πως το αεροσκάφος κατέβαινε πολύ χαμηλά.

Από το δυστύχημα έχασε τη ζωή τους ένας άνδρας και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν, ενώ οι υπόλοιποι 34 επιβάτες είχαν καταφέρει να απεγκλωβιστούν με ασφάλεια.

Παλαιότερα άρθρα: