Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις τελευταίες ώρες της ζωής του Robin Williams

Διαβάστε επίσης

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον τρόπο που πέρασε τις τελευταίες μέρες της ζωής του ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Robin Williams.

Μια ημέρα πριν κρεμαστεί, ο 63χρονος ηθοποιός έψαχνε φάρμακα στο διαδίκτυο, ενώ η μεταθανάτια εξέταση έδειξε ότι είχε αδιάγνωστη άνοια, γεγονός που, όπως εξήγησε στο Channel 5 ο παθολόγος Dr Richard Shepherd, θα μπορούσε να εξηγήσει την αϋπνία, το άγχος, τις παρανοϊκές τάσεις, τις περιόδους σύγχυσης και τη μειωμένη δυνατότητα λήψης αποφάσεων.

Η σύζυγός του αποκάλυψε πως ο ηθοποιός το προηγούμενο βράδυ έβαλε διάφορα ρολόγια του σε μια κάλτσα πριν φύγει για το σπίτι ενός φίλου του. “Αυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο περιστατικό που δείχνει την αυξανόμενη παράνοια λόγω της κατάστασης της υγείας του”, σημείωσε ο Dr Richard Shepherd.

Όπως αναφέρει η Dailymail, η εκπομπή αποκάλυψε πως ο Robin Williams καθάρισε το μπάνιο από το αίμα του αφού έκοψε τους καρπούς του την ημέρα που πέθανε, ενώ στο δωμάτιό του βρέθηκε ένα κλειστό μπουκάλι quetiapine, ισχυρό φάρμακο για τη θεραπεία της σχιζοφρένειας και της διπολικής διαταραχής.

Από τις μεταθανάτιες εξετάσεις προέκυψε πως ο ηθοποιός δεν είχε πάρει κοκαΐνη ούτε είχε πιει αλκοόλ τις τελευταίες 24 ώρες της ζωής του.

Η διάθεσή του ελεγχόταν από την mirtazapine που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία καταθλιπτικών διαταραχών, ενώ στο αίμα του υπήρχε και levodopa που χρησιμοποιείται για το Πάρκινσον.

Παλαιότερα άρθρα: