Συγκλονίζει ο σύζυγος της δολοφονημένης γυναίκας στα Γλυκά Νερά: «Να μην το ζήσει άλλος…»

Διαβάστε επίσης

Σε προσωπικό στοίχημα εξελίσσεται για την ΕΛ.ΑΣ η υπόθεση της άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, αφού από την πρώτη κιόλας στιγμή η είδηση έχει σοκάρει το Πανελλήνιο εξαιτίας της βαρβαρότητας που επέδειξαν οι ληστές – δολοφόνοι της άτυχης γυναίκας.

Η αστυνομία χθες με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη επικήρυξε τους δράστες με 300.000 ευρώ, κίνηση που δεν αποκλείεται να αποφέρει καρπούς, αφού το ποσό είναι μεγάλο και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν ότι θα αποτελέσει δέλεαρ ώστε να ανοίξουν στόματα και να βρεθούν οι δράστες.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο άτυχος σύζυγος τόνισε ότι δεν θα ήθελε κανείς να ζήσει τον εφιάλτη που πέρασε αυτός και η οικογένειά του, όντας σε εμφανώς κακή ψυχολογική κατάσταση:

«Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι κι εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου. Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μην μας κάνουν κακό. Να μην συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς», ήταν τα λόγια του.

 

Παλαιότερα άρθρα: