«Συναγωνιζόμαστε» για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Διαβάστε επίσης
Tην Κυριακή 15 Οκτωβρίου, η ΕΛΕΠΑΠ διοργανώνει στις 10.30πμ στο Ζάππειο Μέγαρο, αγώνα αλληλεγγύης και στήριξης των «Γενναίων Παιδιών», που δίνουν το δικό τους αγώνα ζωής κάθε μέρα και βγαίνουν νικητές.

Συμπληρώνοντας 80 χρόνια η ΕΛΕΠΑΠ, στέλνει μαζί με 1.200 δρομείς, ένα ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη ενσωμάτωσης των παιδιών με κινητική αναπηρία και αναπτυξιακές δυσκολίες, ως ισότιμων και ενεργών μελών της κοινωνίας μας.

Eιδικότερα, όλοι μαζί καλούμαστε να συγχρονίσουμε το βήμα μας, με τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, στη διαδρομή των 2 χλμ., κυκλικά του Ζαππείου Μεγάρου, με κεντρικό μήνυμα το «Συναγωνιζόμαστε» με μια ψυχή, σε ένα δρόμο αγάπης για τους γονείς και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή για ένα ΑΜΕΑ μαζί με το συνοδό του είναι δωρεάν, ενώ η συμμετοχή για ένα παιδί μαζί με έναν ενήλικα , ή για δύο ενήλικες είναι 10€ ανά ζευγάρι, ενώ ο  αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τέλος Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, ενώ παρόντες στη διενέργεια του αγώνα, θα είναι οι έμπειροι και εκπαιδευμένοι εθελοντές της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων (Ε.Δ.Ο.Κ), ενώ συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε στο elepap.myadventure.gr.

 

Παλαιότερα άρθρα: