Συνεχίζονται τα γυρίσματα του «ερωτικού» ριάλιτι στην Πάρο- Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζονται κανονικά τα γυρίσματα του «ερωτικού» ριάλιτι «Are you the one», στην Πάρο ,που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις, ενώ κατατέθηκε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα.

Από το αρμόδιο δικαστήριο απορρίφθηκε η προσωρινή αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει το δικηγορικό γραφείο του κ. Αγαπηνού για λογαριασμό επιχειρηματία και ζητούσε την άμεση διακοπή των τηλεοπτικών γυρισμάτων του γερμανικού ριάλιτι με τίτλο »Are you the one».

Ο δικηγόρος Ν. Αγαπηνός, που κατέθεσε την αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα, έκανε λόγο σε σχετική ανακοίνωση για υποβάθμιση του πολιτιστικού περιβάλλοντος, πλείστες παραβάσεις πολεοδομικής φύσεως, υγειονομικής φύσεως, κίνδυνο φωτιάς, χρήση γης και ηχορύπανσης. Παράλληλα τονίζεται πως η συμπεριφορά των μελών της παραγωγής του γερμανικής προέλευσης ριάλιτι, που προβάλλεται στο MTV, δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα σε κατοίκους της περιοχής όπως επίσης και ενοίκους άλλων κατοικιών στην ευρύτερη περιοχή.

Ο αρμόδιος Ειρηνοδίκης πριν την απόφασή του πραγματοποίησε αυτοψία στη βίλα και στους χώρους των γυρισμάτων και διαπίστωσε ότι δεν συντρέχει λόγος για την διακοπή των γυρισμάτων της παραγωγής η οποία σύμφωνα με τους κατοίκους έχει φέρει χρήματα στο νησί αλλά και το διαφημίζει.

Η υπόθεση θα κριθεί στα τέλη Ιουνίου στην τακτική εκδίκαση της υπόθεσης, αλλά όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα parospress.blogpsot δεν θα έχει ουσιαστικό λόγο εφόσον ούτως η άλλως τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα να έχουν ολοκληρωθεί.

Ο δήμαρχος του νησιού, Μάρκος Κωβαίος, μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε σχετικά:

«Το νησί είναι ένα φιλήσυχο νησί προσπαθούμε να τηρούμε τις παραδόσεις μας, παραδοσιακό κυκλαδονήσι θέλουμε να αξιοποιήσουμε τη γη μας χωρίς να την καταστρέψουμε και υπάρχει και μια ηθική πάνω από όλα. Αν υπήρχε κάποιο θέμα το οποίο έβλαπτε την ηθική μας και τη δημόσια εικόνα του νησιού εμείς θα επεμβαίναμε. Δεν είχαμε κανένα παράπονο από κανένα συμπολίτη μας. Αν υπήρχε θέμα ηθικής εμείς θα επεμβαίναμε.

Και μείναμε έκπληκτοι με όλη αυτή τη δημοσιότητα. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του νησιού μας. Τα τελευταία χρόνια το νησί μας επιλέγεται από παγκόσμιες παραγωγές μεταξύ πολλών τοπ προορισμών. Μας επιλέγουν γι’αυτό που είμαστε. Στους δημόσιους χώρους δεν υπήρχε κάτι που να προσβάλει την δημόσια αιδώ. Εμείς ως δήμος στα συλλογικά μας όργανα θα εξετάσουμε για την υποβολή αγωγής για δυσφήμιση του νησιού μας κατά παντός υπευθύνου».

Παλαιότερα άρθρα: