ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης ξεσπούν πάνω στους πολίτες

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση για τα γεγονότα που σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στη Νέα Σμύρνη έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλοντας «απρόκλητο ξυλοδαρμό πολιτών».

«Σήμερα το απόγευμα η αστυνομία του κ. Χρυσοχοΐδη ξυλοκόπησε απρόκλητα πολίτες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί οι αστυνομικοί ασκούν βία πρωτοφανούς αγριότητας προκαλώντας έντονες αποδοκιμασίες έκπληκτων περαστικών», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Η Κουμουνδούρου αναφέρει ότι «ο αυταρχισμός των αστυνομικών δυνάμεων εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών» και τονίζει πως «όσο η αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας και σε όλα τα μέτωπα ξεσκεπάζεται, τόσο οι Μητσοτάκης και Χρυσοχοϊδης θα ξεσπούν επάνω στους πολίτες».

«Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα», σημειώνει.

ΚΙΝΑΛ: Σοκάρουν οι εικόνες αστυνομικής βίας

Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Χρηστίδης δήλωσε: «Η αστυνομική βία στη χώρα μας παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις.Οι εικόνες της σημερινής επίθεσης της αστυνομίας κατά των νέων ανθρώπων στην Ν.Σμύρνη σοκάρουν. Δεν έτυχε, είναι επιλογή της Κυβέρνησης και προσωπικά του κ Μητσοτακη. Όσο ο κόσμος τους γυρίζει την πλατη ,τόσο θα καταφεύγουν στην καταστολή» .

 

Παλαιότερα άρθρα: