Τα 8 πιο ανατριχιαστικά sites του διαδικτύου

Διαβάστε επίσης

Το δαιδαλώδες τοπίο του διαδικτύου δεν θα μπορούσε να μην έχει και τις ”σκοτεινές” πλευρές του. Κι όταν λέμε σκοτεινές, εννοούμε το μέρος του web που υπάρχει σε darknets, overlay networks και άλλα μέσα που χρησιμοποιούν το «δημόσιο» Ίντερνετ, αλλά απαιτούν ειδικό λογισμικό ή πρόσβαση, που θεωρούνται χώροι όπου λαμβάνουν χώρα – και – παράνομες δραστηριότητες.

Σε κάποιες περιπτώσεις, πρόκειται… απλώς για sites με άκρως περίεργο περιεχόμενο.

Οκτώ από αυτές, όπως τις δημοσιεύει το Tech Insider, είναι:

– The Joy of Satan: Οδηγός (βήμα-βήμα) για να καλείτε δαίμονες, να πουλήσετε την ψυχή σας στον Σατανά και άλλα τέτοια. Το δημιούργησε και ανανεώνει η «αρχιέρεια Maxine Dietrich».

– Η ιστοσελίδα του Texas Department of Criminal Justice έχει πληροφορίες για θανατοποινίτες, όπου περιλαμβάνονται τα τελευταία τους λόγια.

– Αρχείο των τελευταίων επικοινωνιών από αεροπορικά δυστυχήματα. Πραγματικά «φωνές από άλλο κόσμο».

– Μια εικονική περιήγηση σε ψυχιατρική κλινική: Πρόκειται για παιχνίδι point-and-click adventure, με ιδιαίτερα ανατριχιαστικό χαρακτήρα.

– The WebOuija: Το γνωστό «τραπεζάκι»/«ποτηράκι» έχει αρκετές ψηφιακές εκδόσεις, ωστόσο αυτή είναι μάλλον η πιο τρομακτική.

– «The Blair Witch Project found footage»: Η ιστοσελίδα της παλιάς, γνωστής ταινίας.

– Αυτή η ακατανόητη σελίδα – Δείτε εδώ

– Ένα site- χάρτης που, λαμβάνοντας υπόψιν στατιστικά δεδομένα, ισχυρίζεται ότι προβάλλει τους θανάτους στον πλανήτη μας σε πραγματικό χρόνο.

Παλαιότερα άρθρα: