Τα αυθεντικά γάντια που φόρεσε ο Stallone βγαίνουν σε δημοπρασία

Διαβάστε επίσης

Σε περίπτωση που είσαι οπαδός των ταινιών Rocky όπου μεγαλούργησε ο Sylvester Stallone και πάντα ονειρευόσουν να φορέσεις μία μέρα τα αυθεντικά γάντια του, τότε έχεις μία μοναδική ευκαιρία. Το Prop Store στο Los Angeles θα διοργανώσει μία διαδικτυακή δημοπρασία στις 26-27 Αυγούστου και θα γίνει σε live σύνδεση.

Ανάμεσα στα αντικείμενα που θα δημοπρατήσει, βρίσκεται κι ένα ζευγάρι γάντια που είχαν φορεθεί και χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο τον Stallone στην ταινία «Τα Χρυσά Γάντια» του 1976. Τα μαύρα γάντια με το λευκό κόψιμο είναι τα γάντια που χρησιμοποίησε στις εξαντλητικές προπονήσεις όπου ο μέντορας και προπονητής του, Mickey Goldmill, τον έπεισε πως μπορεί να κερδίσει τον ανίκητο μέχρι τότε Apollo Creed.

Η φθορά που έχουν δεχτεί είναι ελάχιστη και ενδεχομένως το DNA του Stallone λόγω του ιδρώτα να βρίσκεται ακόμη πάνω τους. Στο παρελθόν το Prop Store έχει δημοπρατήσει κι άλλα αντικείμενα του Rocky ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αναμένεται να πωληθούν για ένα ποσό που θα κυμαίνεται από 12.000 έως 16.000 δολάρια.

Τίμια επιλογή αν και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως τα κόκκινα γάντια που φόρεσε στον τελικό αγώνα ήταν σκάλες ομορφότερα.

Πηγή: playboy.gr

Παλαιότερα άρθρα: