«Τα Φιλαράκια» επιστρέφουν για ένα επεισόδιο~Mε 60.000 δολάρια το λεπτό

Διαβάστε επίσης

Τα «μεγάλα νέα» στα οποία αναφέρθηκε πρόσφατα ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι, φαίνεται πως έγιναν επιτέλους γνωστά και σκορπούν ενθουσιασμό στους απανταχού φίλους της πιο πετυχημένης σειράς όλων των εποχών.

Σύμφωνα με μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι έξι ήρωες θα συναντηθούν ξανά για ένα επεισόδιο διάρκειας μιας ώρας, σε παραγωγή της Warner Bros και των γνωστών Marta Kauffman και David Crane.

Φυσικά η σύμπραξη δε θα μπορούσε να γίνει με το αζημίωτο. Όπως αναφέρεται, καθένας από τους έξι ήρωες θα λάβουν ένα ποσό μεταξύ τριών και τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτό μεταφράζεται σε περίπου 60.000 δολάρια ανά λεπτό της ταινίας.

Το special αυτό επεισόδιο της σειράς «Τα Φιλαράκια» δεν θα είναι ένα καινούργιο επεισόδιο αλλά περισσότερο μια αναδρομή στο παρελθόν με συνεντεύξεις των ηθοποιών ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αν θα υπάρχει παρουσιαστής.

Ως πιθανότερο όνομα να αναλάβει την παρουσίαση, είναι αυτό της Ellen DeGeneres καθώς την παραγωγή της εκπομπής της έχει η Warner Bros και λόγω του ότι έχει ειδική συμφωνία με την HBO MAX.

H Warner Media πιστεύει ότι οι επαναλήψεις της σειράς «Τα Φιλαράκια» θα προσελκύσουν αρκετούς να γραφτούν στη νέα υπηρεσία η οποία προσφέρεται δωρεάν στους συνδρομητές της HBO και για 14,99 δολάρια το μήνα για άτομα που δεν έχουν ήδη HBO. Το HBO Max είναι ένας συνδυασμός της τρέχουσας υπηρεσίας HBO και μιας νέας πλατφόρμας με πρωτότυπο προγραμματισμό καθώς και ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από τη βιβλιοθήκη Warner Bros.

Παλαιότερα άρθρα: